Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е любимият Ви филм?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

много са...от по-новите - Синята бездна, Бързи и яростни1, Америкаснки пай - идиотщината ме хвана точно в подходящите години... много другиот класиката, присъединявам се към Междузвездните, също Индиана Джоунс ми е много любим, както и Полицаят с Луи дьо Финес, също съм фен и на Умирай Трудно...от сериалите - Приятели винаги ще са номер 1 за мен, мога да си ги пускам и да си човъркам из нета вместо да слушам музика! пп Много хубави филми съм гледал - никъв шанса да се сея за всичките -
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Толкова са много, но Терминатор 1 и 2, Лудории 1,2,3 , Final Destination 1,2,3 Филмите с Джони Деп, и Еди Нортън също... Абе киното си ми е страст

Коментар

Не знам защо сигурно заради професията,но Блек Хоук е любимият ми филм.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Не знам защо сигурно заради професията,но Блек Хоук е любимият ми филм.
          Ей за този филм винаги като се сетя и настръхвам,страхотен е.Също ми харесват "Всемогъщият Брус","Светлина от миналото","Гости от миналото","Завръщане в бъдещето" естествено "Star Wars" и много други,падам си киноман.
          RumenMM написа:
          "Танго и Кеш" , "Смъртоносно оръжие" , "Лице назаем" и др. А гледахте ли " 300 " ?!
          Да гледах го,гледах и "300 Спартанци" от 1962 година(поне така пишеше,че е от тогава)

Коментар

....нъмбър уън / е гати англииският... / - "Леон" на Люк Бесон с Жан Рено и Н.Портман.....2 - "Зеленият път" с Том Хенкс по книга на Стивън Кинг....."Пробуждане" - с Робърт Де Ниро.....

Коментар

Авео написа:
              ....нъмбър уън / е гати англииският... / - "Леон" на Люк Бесон с Жан Рено и Н.Портман.....2 - "Зеленият път" с Том Хенкс по книга на Стивън Кинг....."Пробуждане" - с Робърт Де Ниро.....
              Аааа да, Зеления път, невероятен филм!!! А сега да добавя и филмите на Великия, феноменален Кевин Спейси - Се7ем, Американски прелести, Обичайните заподозрени ... Велик актьор.

Коментар

Любими имам много, основно български. Един американски ми е останал в сърцето от много години- "Ловецът на елени"

Коментар

STAR WARS завинаги
                  "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

"Денят на чакала", "Булид", "Двама мъже в града" и не на последно място за отмора "Маската".
                    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Някой възроди тази стара тема, а аз ще я използвам, за да споделя разочарованието си от това, че Пазарджик остана без кино . Старото кино "Млада гвардия" отдавна не функционира, другото старо кино "ОФ" вече е бинго зала, а новото кино "Лъки синема" просто го затвориха, не знам по какви причини. Не знам дали има друг областен град, който няма кино. Да гледаш филм на голям екран няма нищо общо с това да го гледаш вкъщи на телевизора или още по-лошо на компютъра.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Mатрицата 1, Светецът, Индиана джоунс 3.
                        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

snake написа:
                          Някой възроди тази стара тема, а аз ще я използвам, за да споделя разочарованието си от това, че Пазарджик остана без кино . Старото кино "Млада гвардия" отдавна не функционира, другото старо кино "ОФ" вече е бинго зала, а новото кино "Лъки синема" просто го затвориха, не знам по какви причини. Не знам дали има друг областен град, който няма кино. Да гледаш филм на голям екран няма нищо общо с това да го гледаш вкъщи на телевизора или още по-лошо на компютъра.
                          Вярно е, друго си е да натиснеш гажето в тъмното, къде къде е по-романтично!
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

snake написа:
                            Има за съжаление - в Кюстендил имаше 2 кина навремето, които след промените затвориха...Един приятел отвори прекрасно частно кино, кето обаче сле 1 година се принуди да затвори, защото нямаше зрители... И те така ... от 3 години насам. Като има заслужаващ си за гледане филм ходим или в Благоевград или в София...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

" Бригада", "Кръстника" и " Американски пай"
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Изкуплението шоушенк; Защо тъгува Гилбърт Грейп; Влюбеният Шекспир Любимият ми акьор обаче не играе в нито един от тях - Стив Бушеми. Най големият!!!
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X