много са...от по-новите - Синята бездна, Бързи и яростни1, Америкаснки пай - идиотщината ме хвана точно в подходящите години... много другиот класиката, присъединявам се към Междузвездните, също Индиана Джоунс ми е много любим, както и Полицаят с Луи дьо Финес, също съм фен и на Умирай Трудно...от сериалите - Приятели винаги ще са номер 1 за мен, мога да си ги пускам и да си човъркам из нета вместо да слушам музика! пп Много хубави филми съм гледал - никъв шанса да се сея за всичките -
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е любимият Ви филм?
Collapse
X
-
Tornado написа:Не знам защо сигурно заради професията,но Блек Хоук е любимият ми филм.RumenMM написа:"Танго и Кеш" , "Смъртоносно оръжие" , "Лице назаем" и др. А гледахте ли " 300 " ?!
Коментар
-
Явор Митев
....нъмбър уън / е гати англииският... / - "Леон" на Люк Бесон с Жан Рено и Н.Портман.....2 - "Зеленият път" с Том Хенкс по книга на Стивън Кинг....."Пробуждане" - с Робърт Де Ниро.....
Коментар
-
Авео написа:....нъмбър уън / е гати англииският... / - "Леон" на Люк Бесон с Жан Рено и Н.Портман.....2 - "Зеленият път" с Том Хенкс по книга на Стивън Кинг....."Пробуждане" - с Робърт Де Ниро.....
Коментар
-
Някой възроди тази стара тема, а аз ще я използвам, за да споделя разочарованието си от това, че Пазарджик остана без кино . Старото кино "Млада гвардия" отдавна не функционира, другото старо кино "ОФ" вече е бинго зала, а новото кино "Лъки синема" просто го затвориха, не знам по какви причини. Не знам дали има друг областен град, който няма кино. Да гледаш филм на голям екран няма нищо общо с това да го гледаш вкъщи на телевизора или още по-лошо на компютъра.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Някой възроди тази стара тема, а аз ще я използвам, за да споделя разочарованието си от това, че Пазарджик остана без кино . Старото кино "Млада гвардия" отдавна не функционира, другото старо кино "ОФ" вече е бинго зала, а новото кино "Лъки синема" просто го затвориха, не знам по какви причини. Не знам дали има друг областен град, който няма кино. Да гледаш филм на голям екран няма нищо общо с това да го гледаш вкъщи на телевизора или още по-лошо на компютъра.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
snake написа:Някой възроди тази стара тема, а аз ще я използвам, за да споделя разочарованието си от това, че Пазарджик остана без кино . Старото кино "Млада гвардия" отдавна не функционира, другото старо кино "ОФ" вече е бинго зала, а новото кино "Лъки синема" просто го затвориха, не знам по какви причини. Не знам дали има друг областен град, който няма кино. Да гледаш филм на голям екран няма нищо общо с това да го гледаш вкъщи на телевизора или още по-лошо на компютъра.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар