Здравейте колеги,Имах новите листовки на КАТ, но ги затрих! Търсих по торентите, но не ги открих!Моля ако някой знае къде да ги намеря да ми каже!Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Листовки!
Collapse
X
-
Бях си изтеглил от замунда-та листовки+правилника (не знам дали бяха най-последните) ама имам проблем с кирилицата и затова ги изтрих! Бяха като програмка с икона за стартиране!Виж в аренабг, на мен ми изписва, че функцията за търсене е недостъпна и не мога да проверя дали има нещо! Напиши "листовки" на търсачката, дано да ти изкара нещо!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Re: Листовки!
Forsaken написа:Здравейте колеги,Имах новите листовки на КАТ, но ги затрих! Търсих по торентите, но не ги открих!Моля ако някой знае къде да ги намеря да ми каже!Благодаря предварително!Tornado написа:И линк със правилника ако може.
Коментар
-
Защо не решаваш онлайн - http://kat.bgpal.com/ ???M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Forsaken написа:Благодаря ви колеги!Предлагам правилника да бъде качен и в секцията за download, за да бъде достъпен за всички!Поздрави!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ето един линк с изпитни листовки за КАТ - актуализирани от 2007 година:www.shofior.comИма 2 режима на решаване:1. Режим обучение - решава се една листовка (по ваш избор или случайно избрана) за 20 минути. Имате възможност за показване на верния отговор - ако не сте сигурни кой е 2. Режим Изпит - решават се 2 случайно избрани листовки за 40 мин.Има и още много друга полезна информация като: Закони, Наредби, Пътна обстановка в страната и столицата, Отнемане на контролни точки и др.Надявам се да е полезен на всеки бъдещ или настоящ шофьор
Коментар
-
Само за пояснение...От началото на Октомври има промени в изпитните листовки. Включени са нови пътни знаци, както и изпитни въпроси с техническа насоченост. Честно казано, този който е ги е писал (техническите въпроси) май не е бил наясно за какво точно пише. В единия от тях се питаше каква охлаждаща течност трябва да се използва в ХИДРАВЛИЧНИТЕ охлаждащи системи.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Korun написа:Само за пояснение...От началото на Октомври има промени в изпитните листовки. Включени са нови пътни знаци, както и изпитни въпроси с техническа насоченост. Честно казано, този който е ги е писал (техническите въпроси) май не е бил наясно за какво точно пише. В единия от тях се питаше каква охлаждаща течност трябва да се използва в ХИДРАВЛИЧНИТЕ охлаждащи системи.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
NewUser написа:Korun написа:Само за пояснение...От началото на Октомври има промени в изпитните листовки. Включени са нови пътни знаци, както и изпитни въпроси с техническа насоченост. Честно казано, този който е ги е писал (техническите въпроси) май не е бил наясно за какво точно пише. В единия от тях се питаше каква охлаждаща течност трябва да се използва в ХИДРАВЛИЧНИТЕ охлаждащи системи.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Листовки има и тук http://www.zelena.info/mototest/А Закон за движение по пътищата и друга полезна информация има в сайта на КАТ http://www.kat.mvr.bg/
Коментар
-
Korun написа:NewUser написа:Korun написа:Само за пояснение...От началото на Октомври има промени в изпитните листовки. Включени са нови пътни знаци, както и изпитни въпроси с техническа насоченост. Честно казано, този който е ги е писал (техническите въпроси) май не е бил наясно за какво точно пише. В единия от тях се питаше каква охлаждаща течност трябва да се използва в ХИДРАВЛИЧНИТЕ охлаждащи системи.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар