Гласувах просто за да не съберат ДПС повече гласове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гласувахте ли?
Collapse
X
-
Мисля, че всеки би трябвало да гласува .... зашо ли - ами - за да се знае че всеки си е избрал управника ... а така - половин българия няма мнение кой да я управлява, а после недоволна ... а ма ще си е ... като не полага малко усилие да иде да гласува .... но как да е ... изборите минаха ... задават се следващите .... поне там да вземем да се сетим че трябва да се гласува ............Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Мисля, че всеки би трябвало да гласува .... зашо ли - ами - за да се знае че всеки си е избрал управника ... а така - половин българия няма мнение кой да я управлява, а после недоволна ... а ма ще си е ... като не полага малко усилие да иде да гласува .... но как да е ... изборите минаха ... задават се следващите .... поне там да вземем да се сетим че трябва да се гласува ............ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
divaka написа:Petrov написа:divaka написа:Ето това е!!! Оказа се, че пак бъдещето ни ще е определено от хора, повечето от които няма да доживеят края на мандата...Просто нямам думи
Коментар
-
Колега Petrov ти май не знаеш защо ходят турците в Турция да гласуват - обещано им е че ще се подпише пенсионно съглшение между България и Турция (което не става вече 12 години-защо ли?) и те хората се надяват че в Турция ще им признаят отработените в БГ 10-15-20години и ще могат да се пенсионират там защото сега ако нямат по 20години стаж в Турция и достигнат определена възраст нямя начин да се пенсионират. Та затова гласуват хората - за собствения си интерес а не защото обичат България.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor, точно това имах предвид и аз. Че са хора който реално не правят нищо (положително) за България, а заради техния вот ние си го отнасяме.Незнам какво са им обещавали, но от 15 (съзнателен) живот в район с доста турско население и мога да кажа само едно, че гласуват както им кажат лидерите по райони.
Коментар
-
prog написа:прав си но, аз примерно до като попълня бюлетината не бях сигурен за кого да гласувам...имам предвид че е трудно да имаш мнение по този въпрос в днешно време, заради хората които са в политиката, заради законите... и най-вече защото всеки знае че почти всички са корумпирани!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:prog написа:прав си но, аз примерно до като попълня бюлетината не бях сигурен за кого да гласувам...имам предвид че е трудно да имаш мнение по този въпрос в днешно време, заради хората които са в политиката, заради законите... и най-вече защото всеки знае че почти всички са корумпирани!ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
blondy_driver
Хммм незнам аз съм човек на 19 години отидох,гласувах и какво......в заключение установих ,че българите сме си тъпо племе Не е реално в близкото ни минало ние да сме се борили едва ли не със зъби и нокти за да свалим червеното.....а сега същите идеоти да отидат и да гласуват за комунягите Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 просто без коментар
Коментар
-
blondy_driver написа:Хммм незнам аз съм човек на 19 години отидох,гласувах и какво......в заключение установих ,че българите сме си тъпо племе Не е реално в близкото ни минало ние да сме се борили едва ли не със зъби и нокти за да свалим червеното.....а сега същите идеоти да отидат и да гласуват за комунягите Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 просто без коментарФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
Не е реално в близкото ни минало ние да сме се борили едва ли не със зъби и нокти за да свалим червеното.....а сега същите идеоти да отидат и да гласуват за комунягите ][/quote]тъй като за мен всички са маскари и за това не ходих да гласувам то питам господина като два пъти неговите демократи взимаха власта защо така се осраха? Така че дали комунисти дали демократи са на власт все тая.Я ги вижте сега половин България е във вода а нито един новоизбран депутат няма в тия райони ивече 10 дни след изборите не могат да си поделят баницата.Тъй че тия дето гласувахте си избрахте още по големи боклуци......[/b]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар