Нали се сещаш,че като е с плочка пълния инжекцион не върви нито на бензин нито на газ Трябва да се направи с клапа за да върви поне на бензин или да се махне плочката
Схвана за какво ти говорех,дай да не бягаме от темата а направо ако можеш викни детелинките или някое Ti,а може и друга алфичка,ако неможеш няма защо само да си чешем езиците :D
добре де, защо не пишете в нарочната тема - нали затова я пусна Kuku?!?иначе, не мога да повервам какъв голям интерес се зароди - небиава да пускаме детелинката и хашгетето не един срещо друг , а срещу некои голфове или опели или нещо такова (в смисъл, че което ида бие, бирата се ше се пие от наши ора а не примерно от голфисти)...
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
добре де, защо не пишете в нарочната тема - нали затова я пусна Kuku?!?иначе, не мога да повервам какъв голям интерес се зароди - небиава да пускаме детелинката и хашгетето не един срещо друг , а срещу некои голфове или опели или нещо такова (в смисъл, че което ида бие, бирата се ше се пие от наши ора а не примерно от голфисти)...
Айде елате довечера :D
довечера няма да мога - НО, ако фиатките паднат Kuku и карача на алфата си имат бирите от мен, ако ли пък бият ще чакаме да ни поглезат с бирички нас п.п. ще пътувам за Кюстендил за празниците.
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
пичувии, аре да се организираме за след празниците щото все пак и на мен ми се иска да погледа... - са братче, не на секи му е до това да ходи да си пили гумите некъде - семен празник е...
Довечера сме на Бояна с Абарта и аз ще викна и Алфи(КуВЕ/ТИ) и Фиати ...... Аз оставям моята красавица пред блока(щото е пред продажба и не искам да стане нещо), но ще дойда с едно Лайно Клио 1.8 16В......
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар