Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната дилема Bravo 1.6 16V или 2.0 20V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Явно на всичките с 147к.с. им има нещо по дифолт Всичките с тоя мотор вървят по-бавно от времената на хартия П.П.А "155 1.8" не е ли 129к.с.???
    126 с катализатора,129 без
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
      Kuku написа:
      Явно на всичките с 147к.с. им има нещо по дифолт Всичките с тоя мотор вървят по-бавно от времената на хартия П.П.А "155 1.8" не е ли 129к.с.???

Коментар

Kuku написа:
        Abarth. написа:
        Kuku написа:
        Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Не знам кое как е, но според мен Алфа 145QV върви повече от Браво ХГТ Имам приятели и познати и с двете коли и съм виждал кое върви повечеАз започнах да се отказвам от петака.... Нещо едно купенце ме грабна, ама ще видим...
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
            Не знам кое как е, но според мен Алфа 145QV върви повече от Браво ХГТ Имам приятели и познати и с двете коли и съм виждал кое върви повечеАз започнах да се отказвам от петака.... Нещо едно купенце ме грабна, ама ще видим...
            силата на 5-ата е на дълъг път или зимата по сняг за Боровец или Банско .иначе тия глупости да се дърпате по сфетофарите е детска работа според мен
            фиатче Браво 2.0

Коментар

аз съм със ХГТ и съм много доволен над 60% от работите които гожорят за него са глупости.Но наистина вървежа най впечатлява на дълъг път.На божурище дадох 16,7 но с много гадни гуми на 195.65.15 много са тежки.А ако мислите че голф 3 ГТИ 150к.с. върви повече да излиза.Астрата върви малко повече но на дълъг път няма шанс)
              -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
              -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Kuku написа:
                Значи, Чарли, данните на хартия са ми втръснали от гледане и преглеждане, точно защото и аз не вярвах на това което се случва с колите на пътя Данните на хартия, можем да ги разглеждаме доста дълго време, НО на старта нещата изглеждат коренно различно Първото доказателство, което мога да посоча е замерването на моето "Bravo HGT" от "КРЕМАТОР" и той може да потвърди данните, които той лично постигна с мойта кола - 0-100км/ч ~ 10сек. Като второ доказателство, мога да посоча доста на брой гонки между мен и "Quadrifoglio" (Пламен от Вантотрейд), когато той караше "145 QV" и странно, как всеки път "Алфа"-та побеждаваше с много, като даже сме правили експеримент и сме си разменяли колите, но резултата винаги беше същия - убедителна победа за "145 QV" Същия беше изхода и от гонките с друга "145 QV" - на "gigi" Същото беше и с гонките с "Bobo" Третото доказателство са случаите, когато сме пътували заедно с някоя от въпросните "145 QV" и на старта до нас е било подобно на моето "Bravo HGT" и е оставало доста назад, като това вече е относително твърдение, понеже не може да знаем дали шофьора на другата кола може дакара, дали колата му е наред, дали изобщо е искал да се състезава и т.н... За 155к.с. "Bravo HGT" не мога да кажа нищо, но Пламен ми е казвал, че и такова бие с "Алфа"-та "145 QV" също така побеждава и "Calibra 2.0-16v", "Golf 3 2.0-16v", "Clio 1.8-16v", "Megane 2.0-16v" и т.н., все коли от които "Bravo HGT" губи
                нтакаа, да обобщиме - немаме под ръка колите за които говориме, така че трябва да се довериме на писаниците м/у другота защо се приема попрезумпция, че колите за които говорите са би ли в еднакво техн. състояние? и още нещо, във форума на алфа се моткаше един пдф с тестове от топ гиър. измежду тестваните коли бяха и HGTто и алфата и познай кой беше напред в общата класация ... естествено там и ма и ускоренията - сега отивам да го търся във форума.
                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Добре де, аз ти казвам какво ми се е случило на мен и на какво съм бил свидетел, ти ми говориш за ТопГиър А колите ги има под ръка, при това по няколко броя В Алфа-форума има двама с "145 QV", тук има поне двама с "Bravo HGT" - айде да направят няколко гонки, ако се навият колегите и всичко ще стане точно и ясно

Коментар

Ще правим ли гонка

Коментар

ние май, правиме помен с чужда питка все пак разгледай статията - интересна. е и обърни внимание, че сравняват 155 конйовата алфа с 147 конйовото браво и пак не може да се каже че му прави по кола разлика на предавка, а при 154 конйовата нещата стоят още по различно p.p. иначе съм навитак с теб да организираме една гонка, па загубилия се ше намери некой лев да почерпи по бира след това.
                      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет

Коментар

Айде, аз съм навит Аз съм за "Алфа", ти си за "Браво", така ли Ако ти "спечелиш" - аз черпя теб и шофьора победител, ако аз "спечеля" - ти черпиш мен и шофьора победител

Коментар

абе че се гонкаме бе -НП. ама нека уточниме за какво спориме, че алфата е малко по-бърза от HGTто, или, че "... Грубо, при ускорение от място, на всяка предавка "Алфа"-та прави по една кола разлика на "Браво"-то..."? ако е за първото печелиш бирата и без гонки, ама за второто че требе да ги сбориме и тогава да видиме кой че пие студена бира а другия..... ше пие и той де, ма и ше плаща после....

Коментар

Аз съм ЗА спорта - то се е видяло, че гонка ще има, после и бира ще пием - обзалагаме се :D ОБЗАЛАГАМ СЕ, ЧЕ АЛФАТА ЩЕ НАПРАВИ 10м. РАЗЛИКА НА БРАВОТО ДО КРАЯ НА ТРЕТА ПРЕДАВКА!!!Колегите с "HGT" да казват кога и къде :D

Коментар

аре де кърпата е хвърлена, па ко не се справи с Ку Ве- то нека се пробва с мен 1.6
                              Originally Posted by pla_y_men
                              Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!

Коментар

Kuku написа:
                                Аз съм ЗА спорта - то се е видяло, че гонка ще има, после и бира ще пием - обзалагаме се :D ОБЗАЛАГАМ СЕ, ЧЕ АЛФАТА ЩЕ НАПРАВИ 10м. РАЗЛИКА НА БРАВОТО ДО КРАЯ НА ТРЕТА ПРЕДАВКА!!!Колегите с "HGT" да казват кога и къде :D
                                така важи - аз виакм да е близо до бира некъде

Коментар

Working...
                                X