Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Армеец" се излагат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

The_Wicker_Man написа:
    Аз пък да се оплача от БулИнс :D Преди няколко месеца един темерут дето е скаран с маневрите ме избабани и избега. Хора са го видяли обаче не искат да ми станат свидетели и да викнем КАТ. И аз я заведох като щета на паркинг. Едва едва мина, с много кандърми, но мина. Удара беше страшно голям. Затова и трудно мина като щета на паркинг. Оня просто не ме е подпрял ами се е спрял в мен Както и да е. Като щета ми писаша изчукване 3-та степен (това е най деформираната степен която е преди смяна на калник) боя за заден панел, боя за врата (защото беше ожулена). А боята е зелен металик. Отивам да си взема щетата - !!! 197 лв. Викам аз за тия пари само боята ще си купя бре. Както и да е. Намерих и я правих при един познат, за пръскането не си взе пари. И едва се вместих в тия 197 лв. Ако беше взел и за пръскането .. Както и да е де. Аз после с черпнята пак ги прехвърлих тия 197 лв ма нейсе.
    Ами ти можеше да си викнеш КАТ и без свидетели, и да ти напишат протокол! Кой ти е виновен че ги лъжеш?! Тези хора гледат по стотина ударени коли дневно и от пръв погед им става ясно кое е на паркинг и кое - не

Коментар

Защото за щета на паркинг не се иска протокол. Никой не съм лъгал. ФАКТ е че ме избабаниха на паркинг. Но казвам че едвам мина защото удара е голям. И ония се правят на интересни и някой път се заяждат че съм си треснал колата аз някъде и не съм викал КАТ за не ми пишат акт на мен. ЧАТ ЛИ СИ ? Недей да скачаш преди да си прочел хубаво пост-а.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
        Защото за щета на паркинг не се иска протокол. Никой не съм лъгал. ФАКТ е че ме избабаниха на паркинг. Но казвам че едвам мина защото удара е голям. И ония се правят на интересни и някой път се заяждат че съм си треснал колата аз някъде и не съм викал КАТ за не ми пишат акт на мен. ЧАТ ЛИ СИ ? Недей да скачаш преди да си прочел хубаво пост-а.
        Сега като чета темата виждам, че тона ми е бил малко остър, съжалявам за което, не е било нарочно. Това, че за щета на паркинг не се иска протокол е вярно, но има един проблем - не го пише никъде. Идеята ми беше, че е хубаво в такъв случай да викнеш КАТ и да ти напишат протокол. Така от Булинс могат да го гонят и да си търсят парите от неговата Гражданска отговорност (или от самия него, как ще го намерят си е техен проблем), и в този случай твоето обезщетение може би щеше да е по-различно. А без протокола всичко си остава за тяхна сметка. За съжаление при нас закона е такъв, че трябва да си докажеш претенцията пред застрахователя. Той има правото да изисква документи, които да докажат събитието. Тоест, закона косвено им дава правото да "правят на интересни и някой път се заяждат". Примерно в щатите е обратното - там ти плщат веднага, а после ако имат съмнение за измама, те съдят. И освен това, с протокола изпълняваш разпоредбата на Раздел VІІІ, т. 3.7 от Общите условия на застраховката. Иначе ако ти кажат "това не е станало на паркинг", ходи доказвай обратното. А закона им дава правото да го направят. Не съм искал да се заяждам с теб, още веднъж се извинявам за тона. Изобщо, съвета ми е, в такива случаи се обаждайте на този, който ви е направил застраховката. Сигурен съм, че ако се беше обадил на твоя агент, и той е в час, щеше да те посъветва същото.

Коментар

По темата - аз лично съм предоволна от Армеец. Коректни са, спазват сроковете...Относно финансовите възмездия, по щета лятото ми изплатиха 500 лв над това, което похарчих по ремонтите (ремонтите бяха подплътени с нови части, никакви реставрации).Та си направих и една малко по-охолна почивка по моренцето и Родопите

Коментар

Колега, ма там е проблема защото тези които казаха че са го видяли, не искаха да станат свидетели. Освен това разбрах 3-4 дена след като ме бяха ударили. А аз още същия ден уведомих дежурния на БулИнс.

Коментар

Застрахован съм в ДЗИ. Бяха ми счупили предния джам пред блока. Отидох при ДЗИ, заведоха щетата и ми предложиха за преден прозорец 120 лв ?!?? Като оригиналния е 500. Викам им ако ми зулят CD-то ще ми дадете пари за ВЕФ ли? Наложи се да отида в техен сервиз и ми смениха стъклото с турско.Сега имам щета на паркинг намачкана задна врата и заден калник. Сигурно ще ми връчат от ЛАДА или пак някво соц возило, та да си я напасвам
              Fiat Brava 1.6
              Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
              Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Абе всички застрахователи, като има щета на паркинг мразят да плащат май Белким за мойто птп си развържат кесията

Коментар

Working...
                X