Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Армеец" се излагат!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Армеец" се излагат!

Колеги, да се оплача- днес отивам да си взема парите за щета (задна броня ударена - счупена, счупен подкалник заден и одрана предна броня). Познайте колко дадоха от Армеец за това? 220.40 лв! За толкова пари не мога да си взема само бронята и подкалника, камо ли да боядисвам и двете брони! На всичкото отгоре в смотаната им система не ми излизат 2-те вноски, които съм внесла акуратно и в срок по банка! А една леличка на касата нагло ми обясняваше как съм си била внесла дължимите вноски когато съм предявила щетата! НИКОГА ПОВЕЧЕ В АРМЕЕЦ!
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Аз затова уважавам "Витоша". Те плащат всичко по реални цени.

Коментар

Ми де да ги знам мен си ми дадоха 390лв при каско 430 за пукната броня и огънат заден калник и за боя и си ми стигнаха чаках седмица за експертната оценка и си ги взех.сега уж се рекламираха на сайт-а че тия работи с парите щяло да си ги получаваш по бързо ама не искам да разбирам дали им работи. а иначе там в договорчето си пише като стане нещо ти искат да си внесеш дължимите вноски
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

По тази линия и аз не съм доволен от ДЗИ. Всички застрахователи са един дол дренки...Всяка година се чудя къде да си направя застраховката

Коментар

Re: "Армеец" се излагат!

Blue написа:
          Колеги, да се оплача- днес отивам да си взема парите за щета (задна броня ударена - счупена, счупен подкалник заден и одрана предна броня). Познайте колко дадоха от Армеец за това? 220.40 лв! За толкова пари не мога да си взема само бронята и подкалника, камо ли да боядисвам и двете брони! На всичкото отгоре в смотаната им система не ми излизат 2-те вноски, които съм внесла акуратно и в срок по банка! А една леличка на касата нагло ми обясняваше как съм си била внесла дължимите вноски когато съм предявила щетата! НИКОГА ПОВЕЧЕ В АРМЕЕЦ!
          Явно не са ти писали нова броня, а ремонт на счупената. Не знам подкалника колко струва, ама лепене на броня и боя за двете не би трябвало да излезе повече от 200 лв. Иначе Армеец и аз не ги обичам, ама по друга причина.

Коментар

nasty написа:
            ... а иначе там в договорчето си пише като стане нещо ти искат да си внесеш дължимите вноски
            Е, хубаво, ама аз съм ги ги платила и то в срок! Не ме интересуват недоразуменията в системата им!
            www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Ама и вие сте много интересни. Давате по 300-400 лв за каско, и после искате да получите по 1000. Тия застрахователи ако на всеки, който има каско почнат да плащат - май няма да спечелят много, нали.(майтап е разбира се, ама доста верен)

Коментар

Е, колега, по тая логика защо да си правим каско? Аз да не съм си ударила колата нарочно?
                www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Армеец са си така. Имам едни колеги се случи подобен проблем, с тая резлика, че на тях изобщо не им платиха
                  N.Y. State of Mind

Коментар

За счупена задна броня, огънат подкалник и боядисване на бронята ми отпуснаха 328 лв от Булстрад. Бронята я залепих за 20 лв .. Стана като нова, сега ако намеря време и да я боядисам ще отидат 90 лв. Така че аз съм много доволна от Булстрад. И от оценителя, който беше така добър да види щета там, където и аз не бях видяла. Парите ги дадоха съвсем в срок. А когато отиваш да ти оценят щетата и носиш всичките документи, тоест сметките от застрохователя за всяко внесено плащане, хем си улесняваш живота от разни такива лелки, хем и се подсигуряваш. Аз съм сигурна , че имаш такъв документ и като си видят подписите на агентите няма как да се заяждат. Даже и компютърната им система да показва друго
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

tomny написа:
                      Явно не са ти писали нова броня, а ремонт на счупената. Не знам подкалника колко струва, ама лепене на броня и боя за двете не би трябвало да излезе повече от 200 лв...
                      Определено! Просто винаги е хубаво да се прегледа листа и какво са писали, щото те си пишат там нещо, хората не гледат и после АУУУ, колко малко пари....Предполагам всички застрахователи работят с различни нива на ремонт. Аз поне в ДЗИ съм виждал. Там са от 1 до 3 + ново. Мен като ме бяха ударили ТАКА със счупени на 2 задни греди и оня пише ремонт 1 степен ... и за бронята също май.... Но след като ни посъветва един майстор какво значат числата в разписката ... ходихме да се разправяме и ги вдигнаха на 3 май.. не помня вече,.... Важното е че разликата е почти в пъти ! (като пари)
                      ПРЕЕ*АН с Фиат!
                      И за това с по-хубав Сутиен :P

Коментар

Аз си ги носех и любезно им ги предоставих, те да си ги ровят! Знам аз за Булстрад, че са много коректни. :D Колегата в офиса също е много доволен от тях, така че юли месец се присъединявам към тях.
                        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Аз пък да се оплача от БулИнс :D Преди няколко месеца един темерут дето е скаран с маневрите ме избабани и избега. Хора са го видяли обаче не искат да ми станат свидетели и да викнем КАТ. И аз я заведох като щета на паркинг. Едва едва мина, с много кандърми, но мина. Удара беше страшно голям. Затова и трудно мина като щета на паркинг. Оня просто не ме е подпрял ами се е спрял в мен Както и да е. Като щета ми писаша изчукване 3-та степен (това е най деформираната степен която е преди смяна на калник) боя за заден панел, боя за врата (защото беше ожулена). А боята е зелен металик. Отивам да си взема щетата - !!! 197 лв. Викам аз за тия пари само боята ще си купя бре. Както и да е. Намерих и я правих при един познат, за пръскането не си взе пари. И едва се вместих в тия 197 лв. Ако беше взел и за пръскането .. Както и да е де. Аз после с черпнята пак ги прехвърлих тия 197 лв ма нейсе.

Коментар

Blue написа:
                            ако можеш намери моята тема "На коледа стават чудеса" да видиш за какво иде реч
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

При мен пък случаят с Армеец беше обратен. Закарах колата в техен сервиз с малко страх но се справиха сравнително добре.Дори при огледа беше описан като счупен само единия фар но в последствие я получавам с 2 чисто нови фара. От сервиза ми обясниха че било грозно с един нов и един стар и затова ги викали на втори или май даже трети оглед.

Коментар

Working...
                              X