Колеги, да се оплача- днес отивам да си взема парите за щета (задна броня ударена - счупена, счупен подкалник заден и одрана предна броня). Познайте колко дадоха от Армеец за това? 220.40 лв! За толкова пари не мога да си взема само бронята и подкалника, камо ли да боядисвам и двете брони! На всичкото отгоре в смотаната им система не ми излизат 2-те вноски, които съм внесла акуратно и в срок по банка! А една леличка на касата нагло ми обясняваше как съм си била внесла дължимите вноски когато съм предявила щетата! НИКОГА ПОВЕЧЕ В АРМЕЕЦ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Армеец" се излагат!
Collapse
X
-
Ми де да ги знам мен си ми дадоха 390лв при каско 430 за пукната броня и огънат заден калник и за боя и си ми стигнаха чаках седмица за експертната оценка и си ги взех.сега уж се рекламираха на сайт-а че тия работи с парите щяло да си ги получаваш по бързо ама не искам да разбирам дали им работи. а иначе там в договорчето си пише като стане нещо ти искат да си внесеш дължимите вноскиLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Humppa
По тази линия и аз не съм доволен от ДЗИ. Всички застрахователи са един дол дренки...Всяка година се чудя къде да си направя застраховката
Коментар
-
Re: "Армеец" се излагат!
Blue написа:Колеги, да се оплача- днес отивам да си взема парите за щета (задна броня ударена - счупена, счупен подкалник заден и одрана предна броня). Познайте колко дадоха от Армеец за това? 220.40 лв! За толкова пари не мога да си взема само бронята и подкалника, камо ли да боядисвам и двете брони! На всичкото отгоре в смотаната им система не ми излизат 2-те вноски, които съм внесла акуратно и в срок по банка! А една леличка на касата нагло ми обясняваше как съм си била внесла дължимите вноски когато съм предявила щетата! НИКОГА ПОВЕЧЕ В АРМЕЕЦ!
Коментар
-
За счупена задна броня, огънат подкалник и боядисване на бронята ми отпуснаха 328 лв от Булстрад. Бронята я залепих за 20 лв .. Стана като нова, сега ако намеря време и да я боядисам ще отидат 90 лв. Така че аз съм много доволна от Булстрад. И от оценителя, който беше така добър да види щета там, където и аз не бях видяла. Парите ги дадоха съвсем в срок. А когато отиваш да ти оценят щетата и носиш всичките документи, тоест сметките от застрохователя за всяко внесено плащане, хем си улесняваш живота от разни такива лелки, хем и се подсигуряваш. Аз съм сигурна , че имаш такъв документ и като си видят подписите на агентите няма как да се заяждат. Даже и компютърната им система да показва другоSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
tomny написа:Явно не са ти писали нова броня, а ремонт на счупената. Не знам подкалника колко струва, ама лепене на броня и боя за двете не би трябвало да излезе повече от 200 лв...ПРЕЕ*АН с Фиат!
И за това с по-хубав Сутиен :P
Коментар
-
Аз пък да се оплача от БулИнс :D Преди няколко месеца един темерут дето е скаран с маневрите ме избабани и избега. Хора са го видяли обаче не искат да ми станат свидетели и да викнем КАТ. И аз я заведох като щета на паркинг. Едва едва мина, с много кандърми, но мина. Удара беше страшно голям. Затова и трудно мина като щета на паркинг. Оня просто не ме е подпрял ами се е спрял в мен Както и да е. Като щета ми писаша изчукване 3-та степен (това е най деформираната степен която е преди смяна на калник) боя за заден панел, боя за врата (защото беше ожулена). А боята е зелен металик. Отивам да си взема щетата - !!! 197 лв. Викам аз за тия пари само боята ще си купя бре. Както и да е. Намерих и я правих при един познат, за пръскането не си взе пари. И едва се вместих в тия 197 лв. Ако беше взел и за пръскането .. Както и да е де. Аз после с черпнята пак ги прехвърлих тия 197 лв ма нейсе.
Коментар
-
Blue написа:Колеги, да се оплача- днес отивам да си взема парите за щета (задна броня ударена - счупена, счупен подкалник заден и одрана предна броня). Познайте колко дадоха от Армеец за това? 220.40 лв! За толкова пари не мога да си взема само бронята и подкалника, камо ли да боядисвам и двете брони! На всичкото отгоре в смотаната им система не ми излизат 2-те вноски, които съм внесла акуратно и в срок по банка! А една леличка на касата нагло ми обясняваше как съм си била внесла дължимите вноски когато съм предявила щетата! НИКОГА ПОВЕЧЕ В АРМЕЕЦ!Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
При мен пък случаят с Армеец беше обратен. Закарах колата в техен сервиз с малко страх но се справиха сравнително добре.Дори при огледа беше описан като счупен само единия фар но в последствие я получавам с 2 чисто нови фара. От сервиза ми обясниха че било грозно с един нов и един стар и затова ги викали на втори или май даже трети оглед.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар