Напоследък наблюдавам доста излагации по улиците на пловдив , имам чувството че "шоферите" от голфа са скочили направо в бравото Има едно черно браво с номер РВ3488 мисля , тоя смугъл замалко да ме изкара извън пътя и даже не спря да се извини Стегнете се и карайте нормално бе хора , който иска да се състезава - НА ПИСТАТА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорите на Фиат-и и културата им !
Collapse
X
-
Humppa
Re: Шофьорите на Фиат-и и културата им !
*Punto*PowerDriving написа:...имам чувството че "шоферите" от голфа са скочили направо в бравото...
Коментар
-
Re: Шофьорите на Фиат-и и културата им !
Humppa написа:*Punto*PowerDriving написа:...имам чувството че "шоферите" от голфа са скочили направо в бравото...
Коментар
-
Всяко стадо си има мърша, както е казал народът.Но поне хората от форума смятам че сме коректни на пътя.Аз може би малко по-бързичко от нормалното се движа, ако някога съм засякъл някой, моля да бъда извинен. Но общо взето гледам да съм учтив... на някои учтиво им махам с ръка за поздрав (със свити пръсти и изпънат среден пръст )
Коментар
-
Immortal написа:Всяко стадо си има мърша, както е казал народът.Но поне хората от форума смятам че сме коректни на пътя.Аз може би малко по-бързичко от нормалното се движа, ако някога съм засякъл някой, моля да бъда извинен. Но общо взето гледам да съм учтив... на някои учтиво им махам с ръка за поздрав (със свити пръсти и изпънат среден пръст )SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Humppa
И аз имам добри приятели с Голфове, които не карат като самоубийци, но за съжаленеи притежанието на тази кола е диагноза... Извинявам се на всички обидени!(лично мнение)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар