Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорите на Фиат-и и културата им !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шофьорите на Фиат-и и културата им !

Напоследък наблюдавам доста излагации по улиците на пловдив , имам чувството че "шоферите" от голфа са скочили направо в бравото Има едно черно браво с номер РВ3488 мисля , тоя смугъл замалко да ме изкара извън пътя и даже не спря да се извини Стегнете се и карайте нормално бе хора , който иска да се състезава - НА ПИСТАТА

Fiat Punto 96' ..the best caR!

И аз съм имал подоби случки... Една Брава мина на червено, засече ме и не се извини дори! Във всяко стадо има и мърша!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Шофьорите на Фиат-и и културата им !

*Punto*PowerDriving написа:
      ...имам чувството че "шоферите" от голфа са скочили направо в бравото...
      Не, Голфаджийте са прекалено слабоумни за да оценят подобаващо тази красива италянска кола

Коментар

Re: Шофьорите на Фиат-и и културата им !

Humppa написа:
        *Punto*PowerDriving написа:
        ...имам чувството че "шоферите" от голфа са скочили направо в бравото...
        Не, Голфаджийте са прекалено слабоумни за да оценят подобаващо тази красива италянска кола
        колеги не е така не сте прави за"голфаджиите" аз имам приятели с голф и не съм съгласен с вас, за това че само те карат зле, просто хората който имат голфове са повече и ев нормално да има повече лоши шофери който карат голф.Според мен не трябва да ги поставяме под общ знаменател.Както виждаме има и фиатаджии който карат зле
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Всяко стадо си има мърша, както е казал народът.Но поне хората от форума смятам че сме коректни на пътя.Аз може би малко по-бързичко от нормалното се движа, ако някога съм засякъл някой, моля да бъда извинен. Но общо взето гледам да съм учтив... на някои учтиво им махам с ръка за поздрав (със свити пръсти и изпънат среден пръст )

Коментар

Immortal написа:
            Всяко стадо си има мърша, както е казал народът.Но поне хората от форума смятам че сме коректни на пътя.Аз може би малко по-бързичко от нормалното се движа, ако някога съм засякъл някой, моля да бъда извинен. Но общо взето гледам да съм учтив... на някои учтиво им махам с ръка за поздрав (със свити пръсти и изпънат среден пръст )
            Ай, мен да гледаш да не ме поздравяваш :D
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз само да дойда в Пловдив Ако ми се моташ много по кръстовищата Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Коментар

Immortal написа:
                Аз само да дойда в Пловдив Ако ми се моташ много по кръстовищата Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                мм включвам втора и ме няма

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

И аз имам добри приятели с Голфове, които не карат като самоубийци, но за съжаленеи притежанието на тази кола е диагноза... Извинявам се на всички обидени!(лично мнение)

Коментар

Working...
                  X