...е обичам си го това място...привет на всички......съжалявам, че съм с нов ник, но и буто е друго.....Поздрави на всички и успех от тук нататък......Явор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Привет на всички....
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Здрасти Явка!Много ни липсваше Като ти прочетох мнението, дето си го пуснал с предния ник, и след това гледам - отдолу пише ’гост’, си помислих, че си се самоубил (че си изтрил профила си де)...Как е първокласничката? Слуша ли?Бе гледам те как скачаш от кола на кола... май скоро пак ще седнеш в италианка, а? Нали знаеш че GM държат 10% от FIAT ? И обратно - 5% от GM е собственост на FIAT...
-
Re: Привет на всички....
Авео написа:...е обичам си го това място...привет на всички......съжалявам, че съм с нов ник, но и буто е друго.....Поздрави на всички и успех от тук нататък......ЯворFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ооооо Колега, добре дошъл, от кога не сме се чували айде до утре, и май имаш да черпиш на пицария/бирарияСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Супер, много се радвам да те видя тук :D :D Да ти е честито Шевито .....готин цвят, май тази ти е третата червена колица аFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Явор Митев
Tornado написа:...Ако е бившият Логан привет колега.
Коментар
-
Авео написа:...е обичам си го това място...привет на всички......съжалявам, че съм с нов ник, но и буто е друго.....Поздрави на всички и успех от тук нататък......Яворlancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
-
Nino написа:kiro_of_the_day написа:В тоя ред на мисли... Абе къде е kilar бе!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар