Намерих една не лоша игричка, напълно безплатна.Интересното е че може да се разработват коли за нея, и може да се добавят като се копират като папки в data/carsИграта се пуска от racer.exe. Работи и с доста джойстици. Работи най-добре на Quick Race.Свалете си я от тук http://geshabeli.data.bg/ITALIAN%20RACER.rarНе се инсталира, просто я разархивирате и толкоз.Още малко коли има на този сайт http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=253470
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игричка с италиански коли!
Collapse
X
-
Ganchev написа:Като отворя линка на рар файла и ми излиза страница пълна с маймуници||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
И което е по-готино - може човек да си направи собствена кола, която да отговаря на определена физика при движение. Примерно - има Чинкуеченто 4х4 :D От Фиат има още х1/9В момента активно търся Пунто и Типо, също и браво или Брава.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Executor написа:Ganchev написа:Като отворя линка на рар файла и ми излиза страница пълна с маймуници
Коментар
-
GTipo написа:И което е по-готино - може човек да си направи собствена кола, която да отговаря на определена физика при движение. Примерно - има Чинкуеченто 4х4 :D От Фиат има още х1/9В момента активно търся Пунто и Типо, също и браво или Брава.
Коментар
-
GTipo написа:И което е по-готино - може човек да си направи собствена кола, която да отговаря на определена физика при движение. Примерно - има Чинкуеченто 4х4 :D От Фиат има още х1/9В момента активно търся Пунто и Типо, също и браво или Брава.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
bubachko
На мен пък ми забива... Някой има ли идея, дали е от това, съм с НР комп и ургиналдъ виндовс СП2 (служебни де )?Или просто съм прокълнат да не мога да я видя, а така ми се щеше...П.С.: Простете, малко понеделнишка лигня ме удари в края на работния ден... :P
Коментар
-
bubachko написа:П.С.: Простете, малко понеделнишка лигня ме удари в края на работния ден... :PFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар