Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ СТИКЕР - ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За скромния ми 10 годишен опит в рекламния занаят се научих, че един такъв знак требе да отговаря на някой критери. Имаше една тема в която съм пояснил за какво иде реч. Не искам да убивам ентусиазма, но си има канони когато се прави нещо такова. Най-важният принцип е едно лого да е ПЕЧАТИМО !!! което означава да може да се възпройзвежда върху всякакви повърхности, материи и мА’трали. След печатимостта идва простотата на картинката. Тя трябва да се запомни и да се разпознава лесно. В една подобна тема колежката от Пловдив е предложила имено няколко вариянта който отговарят на тези критерии. Тя също се занимава с реклама и има поглед върху нещата. Всякакви шарении и прочие са по-скоро излагация, от колкото нещо смислено. Съмнявам се да искаме колите ни да приличат на пернишки голфффф с 300 коня тунинг от лепенките по него. Добрия вариант е да има надпис рекламиращ сайта нещо като вар. 6 но с поправката орг всеки който иам желание да посети сайта, ще намери и форума. Самия форум няма нужда от рекламиране.
    lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
    ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
    Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана

Коментар

Айде и аз да си споделя мнението ...Според мен по-добрия вариант е да се изчака да стане скинът на форума, че да се запази някаква графична идентичност, но както решите

Коментар

Working...
      X