колеги ето ги всички предложения за нов стикер като предложение 19 колегата предлага да е с безцветна основа.Има такива който са още с "com" на края, но това е защото съм свалял от форума.Съжалявм за преложение 17 беше във някакъв друг формат.Та това е колеги да гласуваме ! П.С. съжалявам че се повтаря темата но др. не е пълна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВ СТИКЕР - ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Само да добавя, че мойте предложения 11 и 15 също са замислени да са с безцветна основа. Може би на 11 ще трябва да му се смени цвета, ако се слага на тъмна кола. Айде гласувайте.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ами супер че има предложения, ама пак избъзваме, освен това номер 18 са 10 предложения, което не е добре, ека се предлагат една седмица варианти, и после да се оставят под един номер едно предложение, пък тогава да гласуваме, сега само се пълни с анкети.Ако искате мога да си дам предложенията на по единични файлчета, макар да не вярвам да е проблем да ги раздели всеки. Освен това от тях има няколко които никой не харесва, така че могат да отпаднат изобщоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:ами супер че има предложения, ама пак избъзваме, освен това номер 18 са 10 предложения, което не е добре, ека се предлагат една седмица варианти, и после да се оставят под един номер едно предложение, пък тогава да гласуваме, сега само се пълни с анкети.Ако искате мога да си дам предложенията на по единични файлчета, макар да не вярвам да е проблем да ги раздели всеки. Освен това от тях има няколко които никой не харесва, така че могат да отпаднат изобщо
Коментар
-
soulkeeper написа:phoenix написа:ами супер че има предложения, ама пак избъзваме, освен това номер 18 са 10 предложения, което не е добре, ека се предлагат една седмица варианти, и после да се оставят под един номер едно предложение, пък тогава да гласуваме, сега само се пълни с анкети.Ако искате мога да си дам предложенията на по единични файлчета, макар да не вярвам да е проблем да ги раздели всеки. Освен това от тях има няколко които никой не харесва, така че могат да отпаднат изобщоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
bubachko
Лично аз си пуснах гласчето за 22Само не мога да разбера, защо се подхвана това с новия стикер... То със стария нямаше никаква организация, та и сега маи само така ще си остане... Не че съм черноглед, напротив, надявам се да има развитие тоя път . Въпреки всичко, мен стария дизайн си ме кефи повече от всичките показани досега, незнам може и са съм му свикнал просто, ма не мисля да си сменям лепенката от гъза на колата . Е, ако някои почне да ме обвинява в еретизъм, защото имало .ком отзад, бих си направил нова лепенка с .орг, ма ще си остава същия модел П.С.: Дали са ще се разгневи някои на това.....
Коментар
-
ако предложа още един вариант? ще ме биете лиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
я
phoenix написа:soulkeeper написа:phoenix написа:ами супер че има предложения, ама пак избъзваме, освен това номер 18 са 10 предложения, което не е добре, ека се предлагат една седмица варианти, и после да се оставят под един номер едно предложение, пък тогава да гласуваме, сега само се пълни с анкети.Ако искате мога да си дам предложенията на по единични файлчета, макар да не вярвам да е проблем да ги раздели всеки. Освен това от тях има няколко които никой не харесва, така че могат да отпаднат изобщо
Коментар
-
айде като се метнем в южна България на екскурзия непременно ще минем да изпълня обещаното от мен.МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е СЛЕД 1 СЕДМИЦА ДА СЕ РАЗКАРАТ ТЕЗИ ЗА КОИТО НИКОЙ НЕ ГЛАСУВАи така да останат финалиститеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар