zgabrovski написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НОВ СТИКЕР - ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
я
и аз съм на мнение че трябвая да си има www отпред защото ако е спунтото значи че се ангажираме с този модел а със знамето пак стават много цветове,и е хубаво да не е само син цвят защото както и при мен примерно а сигорно не съм единствения колата ми е черна сега мисля и да затъмнявам прозорците и стикера няма да се вижда въобщеОсвен това не се знае дали ще бъдсе избран този модел защото все пак си има анкета и тя ще определи кой стикер да е.
Коментар
-
Колеги ще се пробвам да направя и червен вариант на #15. Може и черен вариант на #11.Няма смисъл от даблю даблю.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Мисля, че не трябва да се обвързваме непременно с актуалните цветове и емблема на Фиат (още по-малко на Абарт!).Моето мнение е, че най-важно е стикерът да е изчистен (за да се чете лесно за краткото време, за което профучаваме покрай гледащия го) и елегантен (както автомобилите ни). :D Всичко това - за да подкрепя вариант 1 като основа за бъдещия стикер.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Мисля, че не трябва да се обвързваме непременно с актуалните цветове и емблема на Фиат (още по-малко на Абарт!).Моето мнение е, че най-важно е стикерът да е изчистен (за да се чете лесно за краткото време, за което профучаваме покрай гледащия го) и елегантен (както автомобилите ни). :D Всичко това - за да подкрепя вариант 1 като основа за бъдещия стикер.Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Мнения от голфаджии приемате ли тук Искам само да кажа, че стикерът освен красив трябва да бъде и практичен. Не на всяка кола би стоял онзи големия и шарения на phoenix мисля че беше. Изберете нещо семпло и изчистено,което да се утвърди със времето. Лично на мен ми харесаха 2 или 3 варианта, ей сега ще погледна,но няма да гласувам(познайте защо ) п.с Моя фаворит е номер 2 (без www опред) ще стои много добре на всяка кола, лесно четим и практичен. Номер 1 също е добър но е по-скоро красив и трудно ще се разчита в движение. Другите не ми хванаха окото.
Коментар
-
freesoul написа:Мнения от голфаджии приемате ли тук Искам само да кажа, че стикерът освен красив трябва да бъде и практичен. Не на всяка кола би стоял онзи големия и шарения на phoenix мисля че беше. Изберете нещо семпло и изчистено,което да се утвърди със времето. Лично на мен ми харесаха 2 или 3 варианта, ей сега ще погледна,но няма да гласувам(познайте защо ) п.с Моя фаворит е номер 2 (без www опред) ще стои много добре на всяка кола, лесно четим и практичен. Номер 1 също е добър но е по-скоро красив и трудно ще се разчита в движение. Другите не ми хванаха окото.
Коментар
-
На мен също ми харева номер 2, но трябва нещо да се пипне, не знам какво, утре ако имам време ще помисля малкоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар