Ето идея... или нещо подобно, но не ми се играе повече, лягам си вече, че ще ставам рано сутринта и аз да попътувам малко из Родопа планина Само че за съжаление не с Темпрата, а с ... Голф V
само 47 човека ли има в този форум който пишат?Колеги гласуваите няма нищо срамно в това да казваш къде пишеш.В крайна сметка за това пуснахме тази тема за нов стикер за да може да изберем такъв който всички ще сложат спокойно на колата си. Ако само 47 се интересуват това говори много лошо за клуба
Това е ъпдейтнатата версия на #15.Без Пунтото (това го правих за банер). Евентуално на негово място може да се сложи българското знаменце.
харесва мина мястото на колата може да има "www." с малък шрифт като на -bg.orgи най-отпред да е новата емблема на маркатаили на мястото на FIAT да е направо новото логоможе би червено ще стои по-добре :D
Идеята в този стикер е да е само FIAT-BG.ORG. Някой колеги предлагат да се сложи и българското знаме на мястото на пунто-то, но аз лично смятам, че колкото по семпло толкава по-добре.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Tози ми харесва най-много. Подкрепям executor, че със знамето ще стане малко цигания. Колкото по-малко цветове - толкова по-стилно (това ми е мнението в много области ) Може би ще стане прилично и в цветовете на новото лого?
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Аз се замислям за този стикер, но в синьо и още един вариант - в червеното на новата емблема. С ембемата отпред, на мястото на грандето, и малко www отдолу.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце) http://forum.fiat-bg.org
Коментар