Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ СТИКЕР - ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето идея... или нещо подобно, но не ми се играе повече, лягам си вече, че ще ставам рано сутринта и аз да попътувам малко из Родопа планина Само че за съжаление не с Темпрата, а с ... Голф V

Коментар

Казват, че размера няма значение Immortal но в твоя случай... Разбирам те! Жалко, че няма по-дребен шрифт
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

я

само 47 човека ли има в този форум който пишат?Колеги гласуваите няма нищо срамно в това да казваш къде пишеш.В крайна сметка за това пуснахме тази тема за нов стикер за да може да изберем такъв който всички ще сложат спокойно на колата си. Ако само 47 се интересуват това говори много лошо за клуба
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Това е ъпдейтнатата версия на #15.Без Пунтото (това го правих за банер). Евентуално на негово място може да се сложи българското знаменце.
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executor написа:
            Това е ъпдейтнатата версия на #15.Без Пунтото (това го правих за банер). Евентуално на негово място може да се сложи българското знаменце.
            харесва мина мястото на колата може да има "www." с малък шрифт като на -bg.orgи най-отпред да е новата емблема на маркатаили на мястото на FIAT да е направо новото логоможе би червено ще стои по-добре :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ама на хората с червени коли....няма да е толкова добре, иначе не е лоша идеята, всъщност малко дългичко става, незнам.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

може битакава ми е идеята, защото новото лого е червеникавоно и без това след 3-4 години пак ще го сменят :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

между другото номер 18,20,21 са еднакви, с един и същ шрифт съм ги правил, който е и шрифта на 34
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

я

колеги мисля да изтрия тези за който не се е гласувало изобщо, или да изчакаме още малко?
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

давай махай ги....само между другото надписа на новото Браво май е и то в ръкописен стил.
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Идеята в този стикер е да е само FIAT-BG.ORG. Някой колеги предлагат да се сложи и българското знаме на мястото на пунто-то, но аз лично смятам, че колкото по семпло толкава по-добре.
                        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executor написа:
                          Tози ми харесва най-много. Подкрепям executor, че със знамето ще стане малко цигания. Колкото по-малко цветове - толкова по-стилно (това ми е мнението в много области ) Може би ще стане прилично и в цветовете на новото лого?
                          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Аз се замислям за този стикер, но в синьо и още един вариант - в червеното на новата емблема. С ембемата отпред, на мястото на грандето, и малко www отдолу.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

има ли вариант да се направи в червено (в смисъл вариант-ако може този който го е направил да го направи в червено да видя как изглежда само)

Коментар

Executor написа:
                                За мен това ще е! И пак върху бяла "плочка".
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X