Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НОВ СТИКЕР - ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

phoenix написа:
    ако предложа още един вариант? ще ме биете ли
    Вдигам 2 ръце за този стикер,много е уникален и интересен,много оригинална идея,показва фиата в най-добрата му светлина
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

phoenix написа:
      айде като се метнем в южна България на екскурзия непременно ще минем да изпълня обещаното от мен.МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е СЛЕД 1 СЕДМИЦА ДА СЕ РАЗКАРАТ ТЕЗИ ЗА КОИТО НИКОЙ НЕ ГЛАСУВАи така да останат финалистите
      напълно съм съгласен с теб след 1 седмица ги махаме, а за бирата ще се разберем не е проблем
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

phoenix написа:
        ако предложа още един вариант? ще ме биете ли
        Този и на мен ми допада и така на всеки може да бъде изписан и ника от форума.
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Porsche 944 S2
        http://www.valmcrae.snimka.bg/
        http://vbox7.com/user:val_mcrae
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

само трябва да добавиш и останалите до 34 номер в анкетата
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

я

phoenix написа:
            аз немога или незнам как, но не ми излиза никъде поправи или нещо подобно за анкетата
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Re: я

soulkeeper написа:
              phoenix написа:
              аз немога или незнам как, но не ми излиза никъде поправи или нещо подобно за анкетата
              Ами от първото ти мнение няма ли промени........абе най добре пусни нова и последна анкета....тука много спам има.Или някой админ да коригира нещата, да разкара излишните постове и да остави само анкетата чиста
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колеги, всички знаете че на Ланча и Алфа логото на клубовете е сходно с нашето, така че си мисля - може би ще е редно и те да изкажат мнение!? Вие какво ще кажете?
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

мммдааааа последният е мн добар твърдо за. Ако ще слагам някой желая да е този
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

На мен също ми харесва идеята Естествено, имам и забележки Мисля, че този ръкописен шрифт не подхожда на ръбатата форма на скорпиона и ник-а е излишен А скорпиона ако е с цвета на знамето, или знамето да е за фон на скорпиона П.П.Как не им разбирам на тия програми, иначе да съм го направил с хиляди разновидности до сега

Коментар

Kuku написа:
                      На мен също ми харесва идеята Естествено, имам и забележки Мисля, че този ръкописен шрифт не подхожда на ръбатата форма на скорпиона и ник-а е излишен А скорпиона ако е с цвета на знамето, или знамето да е за фон на скорпиона П.П.Как не им разбирам на тия програми, иначе да съм го направил с хиляди разновидности до сега
                      ми колега взимай цветните моливи и... :P закакво ти е да разбираш от програми после има скенери, апарати ...
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

точно така, взимай моливите и работи, от мен една добра идея, която може да се доразвие и да стане шедьовър , а ако искаш ми прати сканираните рисунки, и аз ще ги кача направени през ПРОГРАМА :D , важното е да се твори
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Аз не мога да рисувам, а и скенер нямам Само ми изникват разни идеи и няма никаква реализация

Коментар

Аз не мога да избера стикер. Визуално си харесах няколко, но .... ако ще са печатат .... трябва да са за поставяне на стакло (иначе кофти изглежда освен ако не е на прозлачна подложка), няма да може обаче да има никовете на хората без това да се отрази значително на цената. Иначе идея с никовете ми допада много. Ако са рязани, от едноцветно фольо хубавите варянти няма как да се направят, предимствата обаче са, че за всеки може да се направи различен без това да се отрази на цената, освен това цветът може да бъде различен според цвета на колата.

Коментар

Това със скорпиона и на мен ми хареса най-много досега. Ако може само текста да не е през скорпиона, а около него. И знамето да е в самия скорпион - както някой по горе беше написал...

Коментар

Надраскай го с молив и ми прати идеята, аз ще дообработя, нямай грижата, само визуално да видя горе долу идеята ти
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X