Колеги, аз гласувах за "друг". Предлагам все пак освен текста, стикера да е свързан някак с марката. Моето предложение е шрифта да бъде същия като в оригиналната емблема на FIAT. Ако ми дойде музата по-късно тази вечер може да си поиграя да го направя и да ви го постна.И ако ще се слага ника, добре е да е на отделен стикер - така основният стикер ще може да се произведе серийно, а който иска да си сложи и ника - на отделна лепенка. Както каза някой по нагоре - ко прайм ако си сменя ника?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шрифта на кой от Стикерите ви допада най много?
Collapse
X
-
pr_00f написа:А най -добре е вместо надписи само - да се направи истински проект, ако има художник сред вас. Нещо по така, според мен старият стикер беше доста добър като идея.ПРЕЕ*АН с Фиат!
И за това с по-хубав Сутиен :P
Коментар
-
......Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Това е сегашния стикер, който е почти 1:1 с този на Клуб Ланча, различна е само емблемата в средата....Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
нещо май се форсира темата....нека се дадат всички предложения пък после да пуснем анкета, аз също си мисля че може да се измисли нещо по добро, просто това ми хрумна вчера, но нека първо видим всички предложения, да ги съберем и тогава да мислим кое да избирамеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Пичове това със знамето и логото на фиат честно да ви кажа не бих си го лепнал на колата,много е претрупано,вдигам 2 ръце за това(без ника)ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Трябва ли да пускам мойте предложения пак, които съм направил точно с тази идея шрифта да е като от марката или поне да прилича на него. Можете да ги видите в другата тема!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар