Не издържах просто да не го споделя с вас.6 кокошки съм заклалаhttp://www.musicidol.btv.bg/media/vi...diaFileId=1061
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нееее нее моля те спри да пеееш.....
Collapse
X
-
Re: НЕЕее нее моля те спри да пеееш.....
handel написа:Не издържах просто да не го споделя с вас.6 кокошки съм заклалаhttp://www.musicidol.btv.bg/media/vi...diaFileId=1061Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Tornado написа:Този тип изби рибата както и няколко други подобни като него.Не знам обаче нарочно ли ги караха да пеят за да се гледа предаването.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Tornado написа:Този тип изби рибата както и няколко други подобни като него.Не знам обаче нарочно ли ги караха да пеят за да се гледа предаването.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
Replay написа:Защо мислиш че са ги пуснали тези "идиоти",за шоуто разбира се ,защото българинът се забавлява на такава простотия,всичко си е толкова нагласено че те кара да си мислиш че е реално,обаче всичко е за пари,за рейтинг и какво ли още не,с две думи Шоубизнес,веднъж съм го гледал и като видях как ги избират по снимки и премахнаха хора който можеха да пеят ама не им харесвали,повече и 1 епизод не изгледах.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Replay написа:Защо мислиш че са ги пуснали тези "идиоти",за шоуто разбира се ,защото българинът се забавлява на такава простотия,всичко си е толкова нагласено че те кара да си мислиш че е реално,обаче всичко е за пари,за рейтинг и какво ли още не,с две думи Шоубизнес,веднъж съм го гледал и като видях как ги избират по снимки и премахнаха хора който можеха да пеят ама не им харесвали,повече и 1 епизод не изгледах.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
Vladim написа:Replay написа:Мисля че казах абсолютно същото,не съм открил топлата вода,изказах мнение както и ти,просто не е нужно да се заяждаш мили ми колега.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар