Ще правите ли новогодишни подаръци на колите си? :D Празници са, ще ъпгрейднете ли фиатките, или ще наблегнете на себе си? Аз лично ще правя предница другата седмица, и със зимните гуми инвестицията си става голяма, така че май това ще е. Иначе мислех крило отзад да слагам, и МП3 плейър, с още две колони отзад, но те май ще останат за рождения ни ден - и двамата сме през февруари :D :D :D Луд съм за връзване, а?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новогодишни подаръци...
Collapse
X
-
Ми ако всичко е както трябва бай боже нова боя, не че на старата нещо и има ама преди седмица една кака пред президенсвото ми обра боята от дясно и се нядявам застрахователите да дата малко пари и аз да додам като за цялостно, тъкмо ще поизкърпя и задните вежди че започнаха да надигат боята
Коментар
-
айде да изкарам и аз скелетите от гардероба - вижте предните мнения от кога са та ше купувате ли на фиатките подаръци???каня се от доста време да ида до битака в Меден Рудник да купя на синята птица нова черно-синя тапицерия, че старата е червена и грозна, ама дали ше остане време да ида до там... щото си е разстояние - 30 километра в едната посока - София пасти да ядеFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ogi28b написа:Абе кво правите бре археолози.... тия дни се извадиха няколко е==ти старите теми... Това показва че търсачката се ползва пълноценно
Коментар
-
BEAUTY написа:Ако уживее, това ще и е подаръка тази годинаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар