Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

OMV пусна масло BIXXOL

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

OMV пусна масло BIXXOL

Вижте на какво попаднах след като влязох в магазина на ОМВ да си заплатя горивото http://auto-motor-und-sport.bg/?act=content&rec=340. Отначало гледах и не вярвах 1л.масло 46 лв.Разбира се има и от 12лв.Ето още един линк в който има и съветник какво масло се предлага за дадения автомобил.http://www.omv-bixxol.com/index.php?id=23
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпото
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: OMV пусна масло BIXXOL

Tornado написа:
      Вижте на какво попаднах след като влязох в магазина на ОМВ да си заплатя горивото http://auto-motor-und-sport.bg/?act=content&rec=340. Отначало гледах и не вярвах 1л.масло 46 лв.Разбира се има и от 12лв.Ето още един линк в който има и съветник какво масло се предлага за дадения автомобил.http://www.omv-bixxol.com/index.php?id=23
      Eeee, отдавна е това, аз беснях преди 3-4 седмици.Понеже юнакът с Реното беше с OMV DIESEL полусинтетика, 10W-40 ECOSYN и ме помоли, "татко вземи един литър за доливане, че гледам нивото е спаднало"!Цената му беше 10.99.Отивам да зареждам, обръщам поглед към щанда с маслата и се втрещих! Същото масло, защото съм сигурен, че е същото, в нова опаковка и ново име е вече 22лв/л.Е освен да им кажа да го барат гол и да го духат без извинение друго не се сетих! Та успех им с търговията...нещастници.Последните два месеца забелязах също, че Пунтото ми гори тяхната нафта около 8-8.5л/100 км градско.Иначе, като заредя от ЕКО, пак си спада на 6.5-6.8... е това не мога да го разбера! Опитите са правени с дозареждане фул-фул/преливане от резервоара/ на 200 км... претендирам сметката да е точна! Странна работа, явно Кашпировски им е консултант!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Еми прав е Нино да ги ругае измекярите нещастни.Абе в България е така, като те хванат един път и сичките те клатят като свекър...
        N.Y. State of Mind

Коментар

nasty написа:
          еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпото
          E nasty здрасти бе пич,три пъти ти чета поста ама нищо не отбирам! Прост ли съм, водките ли са ми много, ама не... не и не!!! Явно много си бягал от уроците по писане.Темата ти е определено за БИСЕРИ! Това трябва да се запомни.... изляние от 6 реда с две единствени запетайки /поздравления.. пак много фандък си дал/! Като изтрезнееш, моля те опитай да си прочетеш поста... ако разбереш нещо, обади ми се, аз ще черпя!

Коментар

Nino написа:
            nasty написа:
            E nasty здрасти бе пич,три пъти ти чета поста ама нищо не отбирам! Прост ли съм, водките ли са ми много, ама не... не и не!!! Явно много си бягал от уроците по писане.Темата ти е определено за БИСЕРИ! Това трябва да се запомни.... изляние от 6 реда с две единствени запетайки /поздравления.. пак много фандък си дал/! Като изтрезнееш, моля те опитай да си прочетеш поста... ако разбереш нещо, обади ми се, аз ще черпя!
            И сметките май криви....
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

е виновен по всички точки ама не пиян , а леко нервен.
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Преди десетина дни и аз погледнах щанда за маслата на OMV,видях ги тези цени-помислих че е грешка на етикета...сбъркали са литрите...След пускането на темата,проверих по търсачката им /така от интерес към Спорта,моето GP 1.4/16V -бензин,го няма,има 1.4/8V -излиза нещо 5W40- Diesel-това е вискозитетния клас -цената е 33 лв. и нещо ст....на самата бутилка не пише нищо по определено ,става ли за бензин ,на колко км. се сменя и пр...Конкуренцията-другите марки, и то известни, за същите показатели са около~ 10 лв./л. -надолу като цена ...а тази OMV-BIXXOL е световно неизвестна.Чакам колегата moko,като професионален Спец по маслата,да си каже тежката дума ... Може да ни пробват на европейски цени??-нали сме в ЕС вече...
                Ex. Grande Punto Driver

Коментар

nasty написа:
                  е виновен по всички точки ама не пиян , а леко нервен.
                  Eeee.. майтап де, търсех повод да почерпя по една водка, ама ти не идваш на срещите!

Коментар

vesko.t написа:
                    Преди десетина дни и аз погледнах щанда за маслата на OMV,видях ги тези цени-помислих че е грешка на етикета...сбъркали са литрите...След пускането на темата,проверих по търсачката им /така от интерес към Спорта,моето GP 1.4/16V -бензин,го няма,има 1.4/8V -излиза нещо 5W40- Diesel-това е вискозитетния клас -цената е 33 лв. и нещо ст....на самата бутилка не пише нищо по определено ,става ли за бензин ,на колко км. се сменя и пр...Конкуренцията-другите марки, и то известни, за същите показатели са около~ 10 лв./л. -надолу като цена ...а тази OMV-BIXXOL е световно неизвестна.Чакам колегата moko,като професионален Спец по маслата,да си каже тежката дума ... Може да ни пробват на европейски цени??-нали сме в ЕС вече...
                    Веско, апропо, какво масло слагат гаранционно в твоето GP.... уф, не вярвам да си направил километрите за първа смяна, ама после ще кажеш?!

Коментар

Nino написа:
                      [Веско, апропо, какво масло слагат гаранционно в твоето GP.... уф, не вярвам да си направил километрите за първа смяна, ама после ще кажеш?!
                      Заводски е заредено със Selenia-K-5W40/API-SM,предстои да се внася в BG, в момента съм на ~8К,при смяната по гаранцията 15К-Castrol-сещаш се защо-АИ-Мотобул-Авто Юнион
                      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
                        Nino написа:
                        [Веско, апропо, какво масло слагат гаранционно в твоето GP.... уф, не вярвам да си направил километрите за първа смяна, ама после ще кажеш?!
                        Заводски е заредено със Selenia-K-5W40/API-SM,предстои да се внася в BG, в момента съм на ~8К,при смяната по гаранцията 15К-Castrol-сещаш се защо-АИ-Мотобул-Авто Юнион
                        Да, инвестиционен фонд "Екуест", същите ще се занимават и с боклука на София... това разбира се е оффтопик и няма отношение към колите.Кастрола също не е лошо масло!Много интересен форум имат тук и препоръчвам на всеки да почете ако разбира руски!!!!http://castrol.com.ru/forum/viewforu...d422426ceba398

Коментар

Working...
                        X