Вижте на какво попаднах след като влязох в магазина на ОМВ да си заплатя горивото http://auto-motor-und-sport.bg/?act=content&rec=340. Отначало гледах и не вярвах 1л.масло 46 лв.Разбира се има и от 12лв.Ето още един линк в който има и съветник какво масло се предлага за дадения автомобил.http://www.omv-bixxol.com/index.php?id=23
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
OMV пусна масло BIXXOL
Collapse
X
-
еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпотоLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Re: OMV пусна масло BIXXOL
Tornado написа:Вижте на какво попаднах след като влязох в магазина на ОМВ да си заплатя горивото http://auto-motor-und-sport.bg/?act=content&rec=340. Отначало гледах и не вярвах 1л.масло 46 лв.Разбира се има и от 12лв.Ето още един линк в който има и съветник какво масло се предлага за дадения автомобил.http://www.omv-bixxol.com/index.php?id=23SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
nasty написа:еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпотоSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:nasty написа:еми ако е добро що не аз съм на селения 20к и за едната година дет я имам колата ги минах към смених си го преди датата на която съм си я взел колата,та ако има хора дето им се налага да карат доста нон стоп всеки ден като служебни коли е оферта сега не ми се смята ама с тая цена 46 лв литъра ако минеш 50 хиляди значи ти трябват 4лт от обиновенното масло 4лт по 12 лв да е средно литъра = 48лв та ако ти побира колата 4 литра става 5 пъти по 4литра 20 литра х 12 лв = 240лв + филтри , а с това масло 4 литра по 46 = 184лв и 1 филтър което е далавера ама трябва да минаваш 50 хиляди :D Определено няма да си го взема туй скъпотоEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Преди десетина дни и аз погледнах щанда за маслата на OMV,видях ги тези цени-помислих че е грешка на етикета...сбъркали са литрите...След пускането на темата,проверих по търсачката им /така от интерес към Спорта,моето GP 1.4/16V -бензин,го няма,има 1.4/8V -излиза нещо 5W40- Diesel-това е вискозитетния клас -цената е 33 лв. и нещо ст....на самата бутилка не пише нищо по определено ,става ли за бензин ,на колко км. се сменя и пр...Конкуренцията-другите марки, и то известни, за същите показатели са около~ 10 лв./л. -надолу като цена ...а тази OMV-BIXXOL е световно неизвестна.Чакам колегата moko,като професионален Спец по маслата,да си каже тежката дума ... Може да ни пробват на европейски цени??-нали сме в ЕС вече...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:Преди десетина дни и аз погледнах щанда за маслата на OMV,видях ги тези цени-помислих че е грешка на етикета...сбъркали са литрите...След пускането на темата,проверих по търсачката им /така от интерес към Спорта,моето GP 1.4/16V -бензин,го няма,има 1.4/8V -излиза нещо 5W40- Diesel-това е вискозитетния клас -цената е 33 лв. и нещо ст....на самата бутилка не пише нищо по определено ,става ли за бензин ,на колко км. се сменя и пр...Конкуренцията-другите марки, и то известни, за същите показатели са около~ 10 лв./л. -надолу като цена ...а тази OMV-BIXXOL е световно неизвестна.Чакам колегата moko,като професионален Спец по маслата,да си каже тежката дума ... Може да ни пробват на европейски цени??-нали сме в ЕС вече...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:[Веско, апропо, какво масло слагат гаранционно в твоето GP.... уф, не вярвам да си направил километрите за първа смяна, ама после ще кажеш?!Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:Nino написа:[Веско, апропо, какво масло слагат гаранционно в твоето GP.... уф, не вярвам да си направил километрите за първа смяна, ама после ще кажеш?!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар