колеги аз ли бях единствения който вчера неможеше дори да се добере до сайта или форума съответно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да влезна във форума
Collapse
X
-
*Punto*PowerDriving написа:не си само ти ? аз имам един въпрос , направих си профил в гаража но не ми дава да сложа снимка липсвало ми GDv2Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
bubachko
Аз просто мисля, че нещо по сървъра, дето се хоства саита се е сринало и то с модула са PHP. Едно време, когато не разбирах съвсем нищичко от уеб сървъри се опитвах да уча PHP и постоянно се чудех, защо когато напиша някакакъв код и после при опит, да видя резултата на сървъра ми, вместо да компилира и даде желания и очакван резултат се получаваше именно това, което ставаше и вчера - опитва се да свали сорскода на изисканата php-страница.Незнам, ако греша някой да ме поправи, но аз мисля, че е било това.
Коментар
-
GD2 е extension на PHP, който трябва да се включи за да работят снимките от гаража. Намира се в конфигурационния файл php.ini и манипулацията трябва да се извърши от администратор. Това става за 10 сек., но явно има и друг проблем с този форум, след като все още няма развитие по въпроса ... Не разбирам само какво толкова се прави ...
Коментар
-
Re: форум
kluchar написа:За тези кадето /много /разбират да отидат при сървъра и да го оправат сами а не да дават акъл . Форума не работи сам а трябва някой да го наглежда от време на време. Така че малко търпение .kluchar написа:да отидат при сървъра и да го оправат сами а не да дават акъл
Коментар
-
Имаше драма с прекомпилацията и затова се получи тоя срив. Скоро ще се оправят нещата.Колеги поддръжката не е лесна, виждате как страдаме всички като го няма форума, to be of patient!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
форум
форума не върви надявам се благодарение на такима писания никой не тие длъжен другаде може да се изявяваш като компютърен гении ела на общите събиранията а не само да чатиш .АРЕ СТИГА, ще заключа темата...!!!Май тъщите са Ви много добри, та не Ви създават работа!Каквото имаше да се казва, се каза!Nino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар