Колеги сега гледам техническите данни по книжка за въпросният автомобил и нещо не ми е ясно затова ме осветлете ...Автомобила е Пунто С слабото fire двигателче 8V моноинжекция ! Как да разбера дали е правено нещо по двигателя ми , защото не е нормално на 2ра да прави 80км/ч - но вчера ги направи и то с лекота ? На магистралата дори след 155 се усеща че може още - говоря за равен път Няма ли ограничител това зверче ! Като се има в предвид че претърпях с нея сериозен удар но след ремонта е все така бърза ! Дали в италия някой не си е поиграл по двигател и къде в плд мога да замеря конските сили ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко странен въпрос ?
Collapse
X
-
Re: Малко странен въпрос ?
*Punto*PowerDriving написа:Колеги сега гледам техническите данни по книжка за въпросният автомобил и нещо не ми е ясно затова ме осветлете ...Автомобила е Пунто С слабото fire двигателче 8V моноинжекция ! Как да разбера дали е правено нещо по двигателя ми , защото не е нормално на 2ра да прави 80км/ч - но вчера ги направи и то с лекота ? На магистралата дори след 155 се усеща че може още - говоря за равен път Няма ли ограничител това зверче ! Като се има в предвид че претърпях с нея сериозен удар но след ремонта е все така бърза ! Дали в италия някой не си е поиграл по двигател и къде в плд мога да замеря конските сили ?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
стига бе хора, аз на старата си на първа правех 60 - ибиза 1.4 до прекъсвача москве на втора си цепка 120, така че си е напълно нормално, даже е малко, а за колегата отгоре не ми се струва нормално да не може повече от 120 , имахме рено клио 1.2 и си перкаше със 150, та и още можешеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар