Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блондинки във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нещо, което си Ви е в кръвта момчета !

нали от нас шофьорки не става..... сега колко става колко не става е друг въпроса, но на мъжете си Ви е в кръвта като видите жена зад волата няма хубава няма грозна няма блондинка,блондорка,червенокоса и тн.... да не си отпуснете душата като я поздравите едно "хубаво" на ум поне, а пък може и до родата да се стигне след 200-татина метра и то не за друго ами в съзнанието ви е насадено да изпсувате жената със всеки изминал ден все повече се убеждава в гореизложеното ама съдба така е Спокойно де хаха то и за мен всички са Лели или в по добрия случай Вуини на пътя ох айде стига от поемата "Из размислите на блонди"

Коментар

blondy_driver написа:
      blader написа:
      Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени :D ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите . Предполагам каквито са и колежките от форума
      хехе е сега какво значи на мен не си ми фен ехх
      Защо да не съм Кефиш ме, ето отправят ти предизвикателство да се видим, да пием по кафе и да пробваме кое Браво е по добро
      FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
        blondy_driver написа:
        blader написа:
        Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени :D ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите . Предполагам каквито са и колежките от форума
        Защо да не съм Кефиш ме, ето отправят ти предизвикателство да се видим, да пием по кафе и да пробваме кое Браво е по добро
        аа ако ше пробвате фиатките, свиркайте да се включа
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

lulinsquad написа:
          blader написа:
          blondy_driver написа:
          blader написа:
          аа ако ше пробвате фиатките, свиркайте да се включа
          може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия
          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

може ли и аз ама с Волво, чв фиата ми остава в Германия [/quote]ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 чак очичките ми се насълзиха

Коментар

blondy_driver написа:
              ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 чак очичките ми се насълзиха[/quote]Е защо да не си срещнем близнаците
              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
                blondy_driver написа:
                ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 чак очичките ми се насълзиха
                Е защо да не си срещнем близнаците [/quote]не бе имаше предвид мене. Нашите са абсолютно еднакви и цветовете даже. Твота какъв цвят е???
                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

divaka написа:
                  blader написа:
                  blondy_driver написа:
                  ееее пак няма дасрещнем близнаците тстстстстстс Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 чак очичките ми се насълзиха
                  Е защо да не си срещнем близнаците
                  не бе имаше предвид мене. Нашите са абсолютно еднакви и цветовете даже. Твота какъв цвят е???[/quote]Синя Перла (светло сив по документи)
                  FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 ех като го видя този цвят и ми става хубаво толкова съжалявам че моето не е такова

Коментар

и са кво стана, тема за браво.... аре моля без офф топик.. хехехех.... това браво си е новия голф в София.... темата не беше ли за блондинките
                      Punto 1.1

Коментар

teti написа:
                        и са кво стана, тема за браво.... аре моля без офф топик.. хехехех.... това браво си е новия голф в София.... темата не беше ли за блондинките
                        офф верно си е..., аз се отказах от голф 3 щото много се навъдиха, а те сега и браво почнаха много да се появяват..
                        ex Fiat Bravo GT

Коментар

без сравнения на браво с голф моля!!!
                          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

teti написа:
                            е това е най-смешното и тъпо нещо което съм прочела

Коментар

хахаха

доживяхме и с голфове да ни сравняват

Коментар

еми явно не си се заглеждала по типовете с браво... не е от любов към марката, от любов към гъзарията...
                                Punto 1.1

Коментар

Working...
                                X