teti написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
блондинки във форума
Collapse
X
-
D_boy написа:Незнам ама жена ми работи във D&N фирмата е вносител на SACHS HELLA i LEMFORDER имат и доста добри сервизи,та преди около 6 години започна работа там казвам ви непознаваше емблемите на колите,а сега за повечето неща се допитвам до нея,та не са за подценяване дамите във форума някои от тях поназнайват повечко и от насTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
blondy_driver
Вие сървсем на взехте да се бъзикате с нас Я се засрамете пък и патки ни наричате амаа....... ще видите :P Не е честно то така
Коментар
-
blondy_driver
извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца [/quote] :P Не се притеснявай аз съм свикнала... да не описвам гледката блондинка с браво изпреварва немска война машина на следващия светофар когато е сама в колата обикновенно си чува само ено провикване от вида селио тълев :" амаа патицо къфффф е тоя фиат та ме мина така" хаха така че не се впрягам
Коментар
-
blondy_driver написа:извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенцаFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
D_boy написа:Ами то колата е олицетворение на собственика,на такива селяни най им приляга VW,Opel,Seat тези коли имат същите прости черти и напълно се сливат с тях.Бързам да кажа че има и доста интелигентни хора които карат тези марки но за съжаление са доста малко.ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени :D ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите . Предполагам каквито са и колежките от форумаFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blondy_driver
blader написа:Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени :D ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите . Предполагам каквито са и колежките от форума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар