Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блондинки във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

teti написа:
    еми мноо ергени ама и вашите снимки не се виждат... а и тука сме се събрали да си лафим по други въпроси хехехе шегувам се...
    е ми пуснете по една снимка на колите тогава
    Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
    Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

D_boy написа:
      Незнам ама жена ми работи във D&N фирмата е вносител на SACHS HELLA i LEMFORDER имат и доста добри сервизи,та преди около 6 години започна работа там казвам ви непознаваше емблемите на колите,а сега за повечето неща се допитвам до нея,та не са за подценяване дамите във форума някои от тях поназнайват повечко и от нас
      Напълно подкрепям !!!! А и жена ми /z - във форума/ ме може да се защити ... временно няма достъп до нета ....
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Това е дискриминация! А ние брюнетките не се ли котираме? Е, може би ни спасява само факта, че караме фиат, за да не изпаднем съвсем от класацията...

Коментар

Е сега и червенокосите ще се засегнат и направо ще я втасаме с жените във форума,абе добре сте дошли със всички цветове
          FIAT Coupe

Коментар

Вие сървсем на взехте да се бъзикате с нас Я се засрамете пък и патки ни наричате амаа....... ще видите :P Не е честно то така

Коментар

blondy_driver написа:
              Вие сървсем на взехте да се бъзикате с нас Я се засрамете пък и патки ни наричате амаа....... ще видите :P Не е честно то така
              извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

teti написа:
                Абе кво да ви кажа, може ли да ни третирате различно бе... на кво се делим, на мъже, жени и блондинки ли? може пък да не сме случайно заблудени патки с фиати хехехехех
                Те колегите не са виновни, teti е подела темата....

Коментар

Без коментар ......

какво да кажеам, а?
                  Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Re: Без коментар ......

ivo написа:
                    какво да кажеам, а?
                    хахаха тва е много якооо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                    FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца [/quote] :P Не се притеснявай аз съм свикнала... да не описвам гледката блондинка с браво изпреварва немска война машина на следващия светофар когато е сама в колата обикновенно си чува само ено провикване от вида селио тълев :" амаа патицо къфффф е тоя фиат та ме мина така" хаха така че не се впрягам

Коментар

blondy_driver написа:
                        извинявам се от името на колегите, те са искали да кажат патенца
                        :P Не се притеснявай аз съм свикнала... да не описвам гледката блондинка с браво изпреварва немска война машина на следващия светофар когато е сама в колата обикновенно си чува само ено провикване от вида селио тълев :" амаа патицо къфффф е тоя фиат та ме мина така" хаха така че не се впрягам [/quote]както с теб вече коментирахме голфовете примерно трябва да се резват както и всички останали немски машини...а тия дето ти подвикват са селяни...за тях пък никва милост
                        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Ами то колата е олицетворение на собственика,на такива селяни най им приляга VW,Opel,Seat тези коли имат същите прости черти и напълно се сливат с тях.Бързам да кажа че има и доста интелигентни хора които карат тези марки но за съжаление са доста малко.
                          FIAT Coupe

Коментар

D_boy написа:
                            Ами то колата е олицетворение на собственика,на такива селяни най им приляга VW,Opel,Seat тези коли имат същите прости черти и напълно се сливат с тях.Бързам да кажа че има и доста интелигентни хора които карат тези марки но за съжаление са доста малко.
                            повечето хора си взимат коли които са им по джоба или знаят че са от познат и че може би са ОК, и голяма част не разбират нищо от коли... така че че колата е олицетворение на собственика е вярно май почти само в случаите когато собственика има достатачно кинти...незнам...моята първа кола беше Опел Кадет и все още имам много сантиментални чувств към нея(сегашния собственик ми е съсед и всеки ден я гледам пред блока )
                            ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени :D ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите . Предполагам каквито са и колежките от форума
                              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
                                Колеги темата е относно колежките в Форума. Стига офф топик Офф: Не съм съгласен че човек може да се олицетвори с една кола. Да си дойдем на думата колко ли от 503 поребители са жени :D ? А колко са блондинките, брюнетките и червенокосите? Аз лично съм фен на красивите . Предполагам каквито са и колежките от форума
                                хехе е сега какво значи на мен не си ми фен ехх а що се отнася до олицетворяването и така и така.....хмм според мен защото ако човека Х е отделил условно 6000лв за кола то си зависи лично от него каква ще предпочете тъй като за въпросната сума той може да закупи както ФИАТ, така и опел и пежо и тн тн.... което съгласете де е въпрос на интлект илиии... пък селяния защотооо има "пичове" който казват така:"кат си купя голфче или 3 бмв за 6000 бона моа пак да съм тежкарче и сички мацки да са мой кат тегля една ръчна... " в същото време ще има хора като нас, които за 6000лв ще си купят що годе сносна количка (поне за БГ) с която няма да правят селсните изпълнения,но ще са най-бързите,сладки и джиджани :P PS. хаха да не се смеете ей аз като видя Фиат по светофарите докато не видя зад кормилното не мирясвам

Коментар

Working...
                                X