Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

блондинки във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mitko написа:
    Аз пук мога да кажа само да поздравя teti и blondy_driver за компетентните и полезни мнения които дават.
    хех, аз даже малко се позаблудих в една тема, че blondy_driver е мъж, което държа да се приеме като комплимент
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

teti написа:
      Абе кво да ви кажа, може ли да ни третирате различно бе... на кво се делим, на мъже, жени и блондинки ли? може пък да не сме случайно заблудени патки с фиати хехехехех
      А вие какво очаквате, когато навлизате в една типично мъжка област Радвайте се на вниманието, което ви отделяме и го използвайте по най-добрия начин А това дали се заблудени патки с фиатки ще го доказвате вие
      FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
      ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

хахахахха типично мъжка обаст.... бре бре бре.....
        Punto 1.1

Коментар

teti написа:
          факт..., харесва ви или не
          ex Fiat Bravo GT

Коментар

teti написа:
            Ами поогледайте се малко и фактите ще говорят сами Не отричам, че има жени опитали се да навлязат, но колко са останали Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Не знам колко мъже биха се регистирали във форум за козметика например? Иначе както казах и по-горе добре се дошли, но колкото и да ви е мъчно областа си е мъжка Yellow_Flash_Colorz_PDT_19

Коментар

дано не се излагате в тая мъжка област , че ще е кофти....
              Punto 1.1

Коментар

brat_John написа:
                teti написа:
                Ами поогледайте се малко и фактите ще говорят сами Не отричам, че има жени опитали се да навлязат, но колко са останали Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Не знам колко мъже биха се регистирали във форум за козметика например? Иначе както казах и по-горе добре се дошли, но колкото и да ви е мъчно областа си е мъжка Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
                хах и форуми за козметика ли имало
                "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

teti написа:
                  дано не се излагате в тая мъжка област , че ще е кофти....
                  То ако всички знаеха всичко щеше ли да го има този форум Нали знаеш (не знам дали знаеш), но не е срамно да питаш - срамно е да не знаеш Така, че питайте и който знае да каже

Коментар

Незнам ама жена ми работи във D&N фирмата е вносител на SACHS HELLA i LEMFORDER имат и доста добри сервизи,та преди около 6 години започна работа там казвам ви непознаваше емблемите на колите,а сега за повечето неща се допитвам до нея,та не са за подценяване дамите във форума някои от тях поназнайват повечко и от нас
                    FIAT Coupe

Коментар

всичко е въпрос на преоритети, и аз не виждам кво е срамното на това да не знаеш... не е срамно да не знаеш, срамно е да мислиш че всичко знаеш...
                      Punto 1.1

Коментар

teti написа:
                        всичко е въпрос на преоритети, и аз не виждам кво е срамното на това да не знаеш... не е срамно да не знаеш, срамно е да мислиш че всичко знаеш...
                        еее ма айде слагайте по една снимка, че сме много ергени тука
                        ex Fiat Bravo GT

Коментар

еми мноо ергени ама и вашите снимки не се виждат... а и тука сме се събрали да си лафим по други въпроси хехехе шегувам се...
                          Punto 1.1

Коментар

Май Админчето трябва да направи и една рубрика "запознанства за самотните души" във форума.
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Ей, ама каква тема съм пуснал а . Иначе аз когато си регистрирвах колата преди около месец в КАТ София. Каква блондинка имаше с едно черно Браво направо много тичаше на моето синя перла, бяха едно до друго. Ако се окаже че тая блондинка е членка на форума, веднага бих я почерпил кадето поиска и каквото поиска Иначе доста мацки съм засичал с Бравота, друго е да знаеш че тая количка се харесва на дамите Мойте почитания на мацките, каращи а и към тези харесващи хубавите италиански коли :D
                              FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
                                Ей, ама каква тема съм пуснал а . Иначе аз когато си регистрирвах колата преди около месец в КАТ София. Каква блондинка имаше с едно черно Браво направо много тичаше на моето синя перла, бяха едно до друго. Ако се окаже че тая блондинка е членка на форума, веднага бих я почерпил кадето поиска и каквото поиска Иначе доста мацки съм засичал с Бравота, друго е да знаеш че тая количка се харесва на дамите Мойте почитания на мацките, каращи а и към тези харесващи хубавите италиански коли :D
                                и аз имам наблюдение, че доста се кефат на браво, кълве, кълве
                                ex Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X