Mitko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
блондинки във форума
Collapse
X
-
teti написа:Абе кво да ви кажа, може ли да ни третирате различно бе... на кво се делим, на мъже, жени и блондинки ли? може пък да не сме случайно заблудени патки с фиати хехехехехFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
teti написа:хахахахха типично мъжка обаст.... бре бре бре.....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
brat_John написа:teti написа:хахахахха типично мъжка обаст.... бре бре бре....."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
teti написа:дано не се излагате в тая мъжка област , че ще е кофти....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
Незнам ама жена ми работи във D&N фирмата е вносител на SACHS HELLA i LEMFORDER имат и доста добри сервизи,та преди около 6 години започна работа там казвам ви непознаваше емблемите на колите,а сега за повечето неща се допитвам до нея,та не са за подценяване дамите във форума някои от тях поназнайват повечко и от насFIAT Coupe
Коментар
-
Ей, ама каква тема съм пуснал а . Иначе аз когато си регистрирвах колата преди около месец в КАТ София. Каква блондинка имаше с едно черно Браво направо много тичаше на моето синя перла, бяха едно до друго. Ако се окаже че тая блондинка е членка на форума, веднага бих я почерпил кадето поиска и каквото поиска Иначе доста мацки съм засичал с Бравота, друго е да знаеш че тая количка се харесва на дамите Мойте почитания на мацките, каращи а и към тези харесващи хубавите италиански коли :DFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:Ей, ама каква тема съм пуснал а . Иначе аз когато си регистрирвах колата преди около месец в КАТ София. Каква блондинка имаше с едно черно Браво направо много тичаше на моето синя перла, бяха едно до друго. Ако се окаже че тая блондинка е членка на форума, веднага бих я почерпил кадето поиска и каквото поиска Иначе доста мацки съм засичал с Бравота, друго е да знаеш че тая количка се харесва на дамите Мойте почитания на мацките, каращи а и към тези харесващи хубавите италиански коли :Dex Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар