Нека се порадваме на женско присъствие и в нашия форум. Че то и блондинки, а най-готиното, че звучат компетентно Аз като един член на този форум бих пожелал добре дошли на колежките блондинки , имам особени симпатии към blondy driver, не за друго ама кара същата кола като моята И дано привлекат още такива като тях. Ако идват на събиранията вземе и аз да дойда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
блондинки във форума
Collapse
X
-
Humppa
-
blondy_driver
от блондито
Благодаря Ви много,много сте мили,че чак и тема цяла Ние Бравистите сме най-готините да знаете
Коментар
-
blondy_driver
-
Re: от блондито
lulinsquad написа:blondy_driver написа:Ние Бравистите сме най-готините да знаетеFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
здравейти, май малко напоследък не следях форума. И аз съм от групата на блондинките, само че съм с Пунто, както някой вече казаха, но ние с пунтото не изаставаме пред бравото, моля моля)) и не е важно ква кола караш, а можеш ли да я караш. И мерси за специалната тема за нас, но май интересът към нас е само за външния вид... което е лошо... не се знае какви скрити лимонки сме и с колежката с бравотоPunto 1.1
Коментар
-
teti написа:здравейти, май малко напоследък не следях форума. И аз съм от групата на блондинките, само че съм с Пунто, както някой вече казаха, но ние с пунтото не изаставаме пред бравото, моля моля)) и не е важно ква кола караш, а можеш ли да я караш. И мерси за специалната тема за нас, но май интересът към нас е само за външния вид... което е лошо... не се знае какви скрити лимонки сме и с колежката с бравотоFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
teti написа:Абе кво да ви кажа, може ли да ни третирате различно бе... на кво се делим, на мъже, жени и блондинки ли? може пък да не сме случайно заблудени патки с фиати хехехехехФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
абе ти не ми ги говори тия, щото с блондинки с фиат надали за фиат ще си говориш... ама това си е чиста дискриминация... ако взема да питам нещо как да си оправя сама по колата, най-вероятно ще ме посъветваш да не си хабя усилията като така или иначе резултат няма да има... не че и аз не съм на същото мнение де, ама не по същите причини...Punto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар