еми явно не си се заглеждала по типовете с браво... не е от любов към марката, от любов към гъзарията...
Еми мерси, това беше супер мило. Кво им е на типовете с Браво бе??? Не знаех, че точно тук ще се делим на модели..Успокоява ме поне, че изказваш това мнение в тази тема та ти е простено
хехе я да не се дърпаме и караме плюс това тук си е наша територия и ние си хвърляме такива бисерчита .....размисли на блондинка Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 тук само за русо и хубаво ще се пише, съгласни
хехе я да не се дърпаме и караме плюс това тук си е наша територия и ние си хвърляме такива бисерчита .....размисли на блондинка Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 тук само за русо и хубаво ще се пише, съгласни
Хихи, кога блондинките ще удовлетворят желанието на мъжете от форума да се срещнем на живо :D Така де, да не случайно да сте брюнетки(ей и за тях ще трябва една тема да не се сърдят ) под прикритие
Хихи, кога блондинките ще удовлетворят желанието на мъжете от форума да се срещнем на живо :D Така де, да не случайно да сте брюнетки(ей и за тях ще трябва една тема да не се сърдят ) под прикритие
ех милия blader колко пъти момчето вика айде среща айде среща а ние си правим на ударени ама ето аз сега ти обръщам внимание Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 събери всички колежки и от мен нямаш проблеми идвам!
Коментар