то самите програми skype u icq са едни големи вируси От тях само ми се пре****а компа ,докато с mIRC няма чак такива проблеми .Разбира се навсякъде има СПАМ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спор относно Skype
Collapse
X
-
bubachko
Replay написа:ilkor написа:Пълна глупост са тези работи с вирусите.На теория е възможно но ако някой успее да го направи едва ли ще вземе да тръби че го може Че и даже предупреждения Това по скоро ми прилича на писмата от едно време които ако не ги препишеш и разпратиш на незнам си колко познати ти се случва нещо лошо
Коментар
-
bubachko написа:Replay написа:ilkor написа:Пълна глупост са тези работи с вирусите.На теория е възможно но ако някой успее да го направи едва ли ще вземе да тръби че го може Че и даже предупреждения Това по скоро ми прилича на писмата от едно време които ако не ги препишеш и разпратиш на незнам си колко познати ти се случва нещо лошоFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:обаче има нещо много странно . Пиша на някой който Скайп ми показва че е онлайн и след като изпратя съобщението - "....не е изпратено" и веднага този на когото пиша минава офлайн Когато спре ната постоянно търси мрежаFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
Re: Спор относно Skype
Replay написа:Спорим тук с един приятел относно това дали могат да се хванат вируси по Skype,постоянно получавам съобщения от приятели от рода на :"не приемай еди кой си абонат защото ти лепва вирус както и на всичко от твоя списък с абонат" и ми писна и поспорихме малко,относно това дали наистина е възможно да хванеш вирус по скайп(изключваме възможността някои да ти прати файл и ти да го приемеш),та чакам вашето мнение,че и на бас сме се хванали1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Re: Спор относно Skype
Crash73 написа:Replay написа:Спорим тук с един приятел относно това дали могат да се хванат вируси по Skype,постоянно получавам съобщения от приятели от рода на :"не приемай еди кой си абонат защото ти лепва вирус както и на всичко от твоя списък с абонат" и ми писна и поспорихме малко,относно това дали наистина е възможно да хванеш вирус по скайп(изключваме възможността някои да ти прати файл и ти да го приемеш),та чакам вашето мнение,че и на бас сме се хваналиFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар