Спорим тук с един приятел относно това дали могат да се хванат вируси по Skype,постоянно получавам съобщения от приятели от рода на :"не приемай еди кой си абонат защото ти лепва вирус както и на всичко от твоя списък с абонат" и ми писна и поспорихме малко,относно това дали наистина е възможно да хванеш вирус по скайп(изключваме възможността някои да ти прати файл и ти да го приемеш),та чакам вашето мнение,че и на бас сме се хванали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спор относно Skype
Collapse
X
-
Защо го ползвате тоя боклук направо Ви се чудя. Ей това е бъдещето:http://www.google.com/talkICQ + Skype в едно
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Аиииии сиктир глупавата програма 1 час се регвам и накрая не ме пуска да влеза Направо съм бесен още от сега я намразих. Сори нищо лично към никоиFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Slavi_Lancia написа:Аиииии сиктир глупавата програма 1 час се регвам и накрая не ме пуска да влеза Направо съм бесен още от сега я намразих. Сори нищо лично към никоиПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
doofiat написа:Може да хванеш вирус. Преди около три-четири месеца имаше статия в dnes.bg по този въпрос. Вирусът беше много шибан. Няма как да ви я покажа тая статия.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
Replay написа:doofiat написа:Може да хванеш вирус. Преди около три-четири месеца имаше статия в dnes.bg по този въпрос. Вирусът беше много шибан. Няма как да ви я покажа тая статия.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Пълна глупост са тези работи с вирусите.На теория е възможно но ако някой успее да го направи едва ли ще вземе да тръби че го може Че и даже предупреждения Това по скоро ми прилича на писмата от едно време които ако не ги препишеш и разпратиш на незнам си колко познати ти се случва нещо лошо
Коментар
-
ilkor написа:Пълна глупост са тези работи с вирусите.На теория е възможно но ако някой успее да го направи едва ли ще вземе да тръби че го може Че и даже предупреждения Това по скоро ми прилича на писмата от едно време които ако не ги препишеш и разпратиш на незнам си колко познати ти се случва нещо лошоFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Коментар
-
ilkor написа:Пълна глупост са тези работи с вирусите.На теория е възможно но ако някой успее да го направи едва ли ще вземе да тръби че го може Че и даже предупреждения Това по скоро ми прилича на писмата от едно време които ако не ги препишеш и разпратиш на незнам си колко познати ти се случва нещо лошо
Коментар
-
единствения начин да хванеш вирус от клиент за съобщения или телефония е ако цъкаш безразборно по линковете в съобщения от непознати юзери, които се получават. и въобще, ако имаш качена дори и най-елементарна антивирусна, вируси се хващат само след необразована намеса от потребителя. няма вирус, който сам да се качи, независимо от интернет или от фаил, без да е дал някаква индикация- дали ще е непринуден диалог за инсталация на уж безобидна програмка, попъп прозорче или опит за отваряне на линк, винаги има нужда от положителна намеса на потребителя.Bravo SX TD100, 1997
Коментар
-
единствения начин да хванеш вирус от клиент за съобщения или телефония е ако цъкаш безразборно по линковете
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар