Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква трябва да е реакцията ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква трябва да е реакцията ?

Интересувам се каква е правилна реакция в подобна ситуация ?Вчера към 4 следобед излизам от бул. Марица в посока х.Тримонциум , в колата с мен беше един приятел , има задръстване , при което аз сум на изчакване , спира един опел астра комби и ми дава път да се включа в движението , при което му благодаря ... обаче зад него има някакъв камион , при което шофЕра на камиона слиза и започва да псува момчето в опела и да му рита задният калник момчето от опела не направи нищо просто остана в автомобила а онзи блъска калника с крака 2-3 мин . Над 20 коли бяха около нас никой не направи нищо . Малко след това направихме нарочно ляв завой с опела и камиона и спряхме шофьора , свалихме го от кабината и викнахме кат ! е къф ще го *де за хулиганство и материални щети сега

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Re: Каква трябва да е реакцията ?

*Punto*PowerDriving написа:
    Интересувам се каква е правилна реакция в подобна ситуация ?Вчера към 4 следобед излизам от бул. Марица в посока х.Тримонциум , в колата с мен беше един приятел , има задръстване , при което аз сум на изчакване , спира един опел астра комби и ми дава път да се включа в движението , при което му благодаря ... обаче зад него има някакъв камион , при което шофЕра на камиона слиза и започва да псува момчето в опела и да му рита задният калник момчето от опела не направи нищо просто остана в автомобила а онзи блъска калника с крака 2-3 мин . Над 20 коли бяха около нас никой не направи нищо . Малко след това направихме нарочно ляв завой с опела и камиона и спряхме шофьора , свалихме го от кабината и викнахме кат ! е къф ще го *де за хулиганство и материални щети сега
    Много хубаво сте направили! За колегиално шофиране вече ритат калници .... Даже как не сте му търтили един бой ви се чудя
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

БРАВО - хем сте му дали заслуженото, хем сте избегнали саморазправата - дет се вика образцово изпълнение на гражданския ви дълг
      "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
      (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Имам едно 50см. мачете до седалката в колата... Никога не бих тръгнал да нападам някого, дори, когато са ми спирали в задната броня съм излизал абсолютно спокоен от колата-та нали затова съм я застраховал! Тъй, като е пълно с малоумници обаче само чакам момента някой да тръгне да ми прави нещо на мен, или колата... ще го чака изненада!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

мдааа... за съжеление аз не бих издържал (независимо дали на твое място или на колегата дето ти е сторил път) да постъпя по този спокоен начин... вероятно щеше да стане меле... Много ми е интересно обаче какво сте правили 15-20 минути докато дойде полицията? Пък и някак не ми се вярва онзи "шАфьор" като сте го спряли да излязъл спокойно без да налита на бой...М/у другото за това му деяние какво следва? Съд или някаква ускорена процедура? Щото ако е съд... ще има да се точи една дълга и широка... накрая като спечели я си получи парите, я не... Но като цяло, гражданската застраховка няма да покрие тези щети, ще трябва да се бръкне от собствения си джоб.
          Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
          --- в сърцето завинаги... ---
          Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Между другото съм забелязал че в София шофьорите са по-колегиални от тези в Пловдив (без да обиждам никой, и аз съм роден в Пловдив).Оня ден бях и в двата града по работа, и на двете места попадах в задръствания, но в София доста лесно ме пускаха и ми правеха път, без да съм с предимство, без даже да искам това, а в Пловдив се налагаше да се вра между другите коли с риск да ме ударят и никой не ме пусна...Аз днес сутринта имах подобна ситуация - спрях на една пешеходна пътека да пусна пешеходци, а колата взе че изгасна. И докато запаля, хем пуснах аварийни, като се разсвириха тия отзад... Аз пък им теглих една "цивилизована" майна и така.

Коментар

Е че то това е повече от задължително. То ако не ти свирнат все едно не си карал Аз пък умра като ми свиркат и аз да свиркам. Оня дето свири го ограничава само тавана на колата, иначе ще подскочи от яд

Коментар

Working...
              X