колеги както бях писал в един друг пост живеем в една прекрасна държава където да разбият гараж и да ти откраднат летите джанти явно е нещо нормално.ето това са...с гуми 195/50 SAVA.в средата с червен цвят пише 1000 MIGLIA.АКО НЯКОЙ ГИ ВИДИ ОЧАКВАМ ДА МЕ УВЕДОМИ.МОДЕЛА И НОМЕРА НА КОЛАТА.БЛАГОДАРЯ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
откраднаха ми летите джанти
Collapse
X
-
още хора ще изгорят или са изгоряли в младостзабелязал съм първо минават през дружба 2-3 дни после към младостпреди седмица се опитаха да ми тарашат вколата но алармата ми е с пейджър и като свирна веднага се показах,но и светнах лампата на стаята и явно говедата са избягали,на сутринта слизам да си махна колата от под лампата и на улицата(бях се замозапушил :D ) и гледам на задна лява врата малкото прозерче напъното между стъклото и колнката с нещо и сцепено цялото-само фолиото го държи,на следващата вечер на 2-ма приятели пак им разбили колите и те пак под лампата,на единия му разбили прозорчето пак по същия начин а на другия целия джам на задния панел (капка 2/3 врати)но незнам при тях дали са им свирнали алармите но наглите ко*****ца са си взели каквото трябва,от едната кола музиката от багажника-през задната седалка(като музиката не беше малка и закрепена за седалкат с болтове).Същата вечер е имало още 7-8 коли разбити само в Дружба2 4-та част а сега в младостпри нас минават през месец и от там задължително в младост-имам приятели които са пострадали и те в младост.точно след като в дружба се поразчуе,че пак са крадналиТА КОЛЕГИ ОТ МЛАДОСТ И ДРУЖБА,АКО СИ ЧУЕТЕ АЛАРМАТА ДА ПИЩИ ПРЕЗ НОЩА НИКОГА НЕ Я СПИРАЙТЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ВИДЕЛИ КАКВО СТАВА И НЕ ПАЛЕТЕ ЛАМПИТЕ,мойта я спрях и светнах лампата-явно тогава са избягали
Коментар
-
Според мен има такива крадци които гледат и по форуми и ходят уж да купуват пък набелязват кво къде има. Нали има такива където работят по поръчка на клиента. Ужасна работа няма оправия.ПС Колегата с откладнатите джанти да поразгледа по форумите. Може някой прекупвач да ги пусне за продажба и да се разбере кой какво. Сякакви олигофрени има
Коментар
-
Vladim написа:Имаше ли секретни болтове?
Коментар
-
малко е , но е интересно - за секретните болтове. миналата година един приятел си купи ланча и и сложи секретни болтове. когато реши да си сменя накладките, се оказа, че си е изгубил секретната глава - след хиляди теории и варианти, ни хрумна да пробваме с моята секретна глава, и ооо чудо познайте какво стана"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:малко е , но е интересно - за секретните болтове. миналата година един приятел си купи ланча и и сложи секретни болтове. когато реши да си сменя накладките, се оказа, че си е изгубил секретната глава - след хиляди теории и варианти, ни хрумна да пробваме с моята секретна глава, и ооо чудо познайте какво стана
Коментар
-
charlie написа:малко е , но е интересно - за секретните болтове. миналата година един приятел си купи ланча и и сложи секретни болтове. когато реши да си сменя накладките, се оказа, че си е изгубил секретната глава - след хиляди теории и варианти, ни хрумна да пробваме с моята секретна глава, и ооо чудо познайте какво станаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар