Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обичате ли тъща си;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обичате ли тъща си;)

Колеги, още ми е доста рано да мисля за моята бъдеща тъща (на 22г съм), но вица за тъщата, сложен в подписа на един колега (не повня кой точно беше) ме провокра да запитам тези, които са се бракували дали си обичат Лудите крави или неслучайно ги има тия вицове може би са малко тъщите които ровят из форума ни, така че можете да си кажете всичко
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Да, много е пекана И тя ме обича
    A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
    Punto Sporting 1.9JTD 2003
    ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Колега, остави го Nino какво ти разправя. Това, че той не е случил преди време на тъща, неозначава, че всички са такива гадни.П.С. Славчо, тъщата не чете форума, успокой се!

Коментар

Определено! Печена жена е! Нямам оплаквания!
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Абе има всякакви Аз 6 години го играх заврян зет и така и не можах да осъществя "контакт" с "лудата крава" Моят съвет е ако тя не е влюбена в теб изобщо не се навивай да живееш с нея - най добре някъде отделно. ( става дума за лудата крава - не за дъщеря и )Но пък днес е един много специален ден за мен - официално се отървах от тъщата

Коментар

Тъщата не чете, ама дъщеря й чете, така че ще си трая

Коментар

doofiat написа:
              Колега, остави го Nino какво ти разправя. Това, че той не е случил преди време на тъща, неозначава, че всички са такива гадни.П.С. Славчо, тъщата не чете форума, успокой се!
              Не чете, не чете, ама я подай втория пълнител!!!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Преди като ходихме, качваме се в таксито и като пита шофьора накъде да кара му казвах ’Виждаш ли там как е мрачно и има мълнии? Бурята къде е....там карай....там е тъща ми...." последвано от ’ООООХХХХХ...’ (жена ми ме щипе) и ’БВАХАХАХААХА’ на шофьора.....
                Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Не чете, не чете, ама я подай втория пълнител!!!
                  Още малко по темата http://gadmrusna.hit.bg/http://gadmrusna.hit.bg/bgNew.htm

Коментар

аз имам преки наблюдения -- зет ми (на сестра ми мъжът) мноого обича тъща си, често и дълго си говорят по телефона. да поясня, че ги делят около 2000 километра...
                    Тойота Приус

Коментар

Working...
                    X