Днес ме скъсаха за 2ри път просто сам се побъркал вече много се старая и искам силно да се нарека ваш колега но уви скъсаха ме просто защото не видях стоп знам че това е пъврия прецедент да те скъсат, но аз в притеснението си не мисля много трезво след като стигнах на края не спрях и кръц (имало стоп ПОНЕЖЕ) има ама аз като се оглеждам постояно и наляво надясно и неосетно СТОПА ОСТАНА ЗАД МЕН доближих на завоя и се огледах за знак стоп и от двете страни (САМО БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ) и завих, но не спрях това си беше ситуация която не можех да предвидя просто съм свикнал да търса СТОПОВЕТЕ там кадето трабва да са и завих и ме скъсаха за 2-ри път. Са пак нови 84лева и още проблеми (САМО ДА КАЖА ,ЧЕ ДО МОМЕНТА НА СКЪСВАНЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯХ ПЕРФЕКТНО).КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ГАДНАТА СИТУАЦИЯ ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсан на кормуване за 2-ри път
Collapse
X
-
Balakbezknijka написа:Просто бях на 5 мин от книжката сега стана на 20 денаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Братле, ТРЯБВА да виждаш стоповете и да ги уважаваш. Поне докато вземеш книжка. Както казваше инструктора ми - "Возенето свърши". Мен ме прекарваха през място, дето нема стоп, а само пръчката му е останала, скрит стоп в дърво и като за капак ме накара да направя обратен на "Стамболийски". Харашо ли ми е било, а ?!M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Е това е наистина тъпо, там да е стопа, ама няма как, в закона го пише - спираш и тва е!А сега си спомням като карах аз курсовете, моя инструктор беше невероятен шемет. Ако пропуснеш някакъв такъв знак, който не си го спазил а е "важен", те кара да отбиеш да слезнеш от колата и да се запознаеш с него Кара те да го погалиш, да му поговориш и да го питаш най-важното - как се казва!!! И те наблюдава - ако не се "запознаеш" с него не тръгва - пък тогава си правете сметката как ще ги пропускате знаците - и за това казвам, че въпреки всичко той те УЧЕШЕ ДА КАРАШ!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз си карах изпита в Свищов и там има едно кръстовище на хан бъчва с кръгово, което е на доста здраав байр. Ситуацията е такава че хем си дясно стоящ хем идваш по главен път който е направо, но имаш знак че не си с предимство който тогава беше наврян на кучето в гъза. Тези който са с предимство ( лявостоящите които идват от главната улица и качват байра и за тва са с предимство. Та моя инструктор ме беше предупредил специално че всички изпитващи те прекарават от там и дупе да ти е яко ако сгафиш.Иначе в Свищов е голям майтап да караш курсове - в целия град имаше само един светофар който не работи от 15 години Ама сега града се е развил и има поне един работещ светофар. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар