Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъсан на кормуване за 2-ри път

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скъсан на кормуване за 2-ри път

Днес ме скъсаха за 2ри път просто сам се побъркал вече много се старая и искам силно да се нарека ваш колега но уви скъсаха ме просто защото не видях стоп знам че това е пъврия прецедент да те скъсат, но аз в притеснението си не мисля много трезво след като стигнах на края не спрях и кръц (имало стоп ПОНЕЖЕ) има ама аз като се оглеждам постояно и наляво надясно и неосетно СТОПА ОСТАНА ЗАД МЕН доближих на завоя и се огледах за знак стоп и от двете страни (САМО БОГ МИ Е СВИДЕТЕЛ) и завих, но не спрях това си беше ситуация която не можех да предвидя просто съм свикнал да търса СТОПОВЕТЕ там кадето трабва да са и завих и ме скъсаха за 2-ри път. Са пак нови 84лева и още проблеми (САМО ДА КАЖА ,ЧЕ ДО МОМЕНТА НА СКЪСВАНЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯХ ПЕРФЕКТНО).КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ГАДНАТА СИТУАЦИЯ ???

Амии... вечерта преди изпита... с приятели ... комплекта с гаечните ключове под мишница... и както е казал другаря Сталин - има знак "Стоп" - има проблем, няма знак "Стоп" - няма проблем!
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Просто бях на 5 мин от книжката сега стана на 20 дена

Коментар

Balakbezknijka написа:
        Просто бях на 5 мин от книжката сега стана на 20 дена
        Такъв е живота приятелю... и аз можеше да не съм девствен още 1г когато бях на 15, ако не се бяха прибрали мама и тати от вилата в събота вместо в неделя...

Коментар

Takъв е жалко наистина иначе за малко си беше и послеее кеффф и опела на тате газззз...

Коментар

Balakbezknijka написа:
            Takъв е жалко наистина иначе за малко си беше и послеее кеффф и опела на тате газззз...
            газззз... хммм ... без коментар...

Коментар

пич, според мен не трябва да се тюхкаш толкова, защото мен ме късаха откровено за пари, без да подминавам стопове и прочие иначе с тая твоя разсеяност внимавай с газззззта
              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Е, според мене няма "правилно" и "неправилно" място за знака СТОП. Просто се спира преди знака. Всъщност, моето мнение е, че знака стоп служи за да се накара шофьора да мине известно разстояние на първа скорост.
                Fiat Ritmo 105TC
                1600cc 105к.с.

Коментар

Братле, ТРЯБВА да виждаш стоповете и да ги уважаваш. Поне докато вземеш книжка. Както казваше инструктора ми - "Возенето свърши". Мен ме прекарваха през място, дето нема стоп, а само пръчката му е останала, скрит стоп в дърво и като за капак ме накара да направя обратен на "Стамболийски". Харашо ли ми е било, а ?!
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Бе те опелчетата не се ли караха без книжка ?Щото доколкото знам, книжка искат само за автомобилите... Не се коси, има неща, които не стават винаги от първия път. Като поостарееш ще разбереш за какво говоря

Коментар

Е това е наистина тъпо, там да е стопа, ама няма как, в закона го пише - спираш и тва е!А сега си спомням като карах аз курсовете, моя инструктор беше невероятен шемет. Ако пропуснеш някакъв такъв знак, който не си го спазил а е "важен", те кара да отбиеш да слезнеш от колата и да се запознаеш с него Кара те да го погалиш, да му поговориш и да го питаш най-важното - как се казва!!! И те наблюдава - ако не се "запознаеш" с него не тръгва - пък тогава си правете сметката как ще ги пропускате знаците - и за това казвам, че въпреки всичко той те УЧЕШЕ ДА КАРАШ!
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Според мен нарочно те е прекарал оттам, за да те провери дали очите ти са на четири.

Коментар

ей брато не се стягай! аз бачкам като инструктор и ти казвам,че по някой път даже човек да кара добре се случва и да изгори! не се отказвай

Коментар

Аз си карах изпита в Свищов и там има едно кръстовище на хан бъчва с кръгово, което е на доста здраав байр. Ситуацията е такава че хем си дясно стоящ хем идваш по главен път който е направо, но имаш знак че не си с предимство който тогава беше наврян на кучето в гъза. Тези който са с предимство ( лявостоящите които идват от главната улица и качват байра и за тва са с предимство. Та моя инструктор ме беше предупредил специално че всички изпитващи те прекарават от там и дупе да ти е яко ако сгафиш.Иначе в Свищов е голям майтап да караш курсове - в целия град имаше само един светофар който не работи от 15 години Ама сега града се е развил и има поне един работещ светофар. :D
                            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Докато ти четях поста се чудех, защо се оплакваш въобще!!?!? Ама ти какво спрял си малко преди пътя да се огледаш и тоя те е скъсал щото не си го направил 20км преди това, а? Я хващай щангата и ходи докато е на кръчма вечерта да го посветкаш малко...

Коментар

Working...
                              X