Май ще трябва да поемем отново инициативата за стикерите - ще направя допълнително допитване, очаквайте резултати скоро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОРЪЧКА НА СТИКЕРИ!!!
Collapse
X
-
Zaphod написа:Май ще трябва да поемем отново инициативата за стикерите - ще направя допълнително допитване, очаквайте резултати скоро.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Здравейте, скоро се регистрирах, ако ще има нова поръчка за стикери бройте ме и мен.1бр. вътрешно залепване."..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
Zaphod написа:Направо отварям нова тема, за да сме на чисто с бройките и хоратаFiat Tipo 1.6 AGT
Коментар
-
Re: стикер
kluchar написа:Ако иска някой имам 50 може да му дам на цената на която излиза за форума.Размер 15/5 някаде за стъкло отвътре има с бяло и прозрачен без бяло.На адреса по долу.Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар