Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОРЪЧКА НА СТИКЕРИ!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май ще трябва да поемем отново инициативата за стикерите - ще направя допълнително допитване, очаквайте резултати скоро.
    Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
      Май ще трябва да поемем отново инициативата за стикерите - ще направя допълнително допитване, очаквайте резултати скоро.
      От мен - в момента имам 2бр за външно и 8бр за вътрешно готови. Бяха повечко ама полека лека се взеха.Ако се съберат желаещи за 50-тин абрийки пак ще пусна тираж.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Направо отварям нова тема, за да сме на чисто с бройките и хората
        Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
          Вече писха същото и там
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Здравейте, скоро се регистрирах, ако ще има нова поръчка за стикери бройте ме и мен.1бр. вътрешно залепване.
            "..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
            дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
            Brava 1.4 12V

Коментар

И аз бих искал един за вътрешно залепване. Как мога да го получа и платя?
              1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

И за мен 2 бр вътрешни . Заплащане и получаване как става???
                Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

Искам и аз един за вътрешно залепване.От София съм и аз.Как да го получа и да платя?
                  Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Zaphod написа:
                    Здравейте !И също писах в другата тема за стикерите. Предложение: ако има стикери в наличност - вземете ги на яз. Копринка, за да може на място всеки желаещ да си вземе/закупи Ако наличностите са малки - желаещите ще платят бройките, които да бъдат поръчани. Това ще е удобно за всички - няма да се налага да се правят банкови преводи (4 лв за превод) и ще е ясно кой колко бройки иска, съответно вътрешни и/или външни.Поздрави, Б. Борисов
                    Fiat Tipo 1.6 AGT

Коментар

Нещо не видях размери ? Колко точно е голям този стикер ? За да знам какъв да си поръчам

Коментар

стикер

Ако иска някой имам 50 може да му дам на цената на която излиза за форума.Размер 15/5 някаде за стъкло отвътре има с бяло и прозрачен без бяло.На адреса по долу.
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: стикер

kluchar написа:
                          Ако иска някой имам 50 може да му дам на цената на която излиза за форума.Размер 15/5 някаде за стъкло отвътре има с бяло и прозрачен без бяло.На адреса по долу.
                          Имаш ЛС
                          Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
                          ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Working...
                          X