Искам да се похваля. Днес за пореден път са влизали в сградата където ни е офиса и гадовете мръсни са разбили вратата и са откраднали цялото ел. табло до обяд нямахме ток докато оправя кабелите, освен това и табелите които са вътре, звънеца и са избягали. Викам полицията и онзи някъв ми се мазни, и почна да ми заповядва да съм мълчал и да го слушам, той нищо не можел да направи, и аз какво всъщност искам от него и аз му викам Миии нищо, кво мога да искам....да го фанат гадното наркоманче друго не искам........и си заминаха и това беше. С две думи не мога да разчитам на полицията, когато се наложи, плащаме пътен данък, а пътищата са ужасни, плащаме здравни и ако се наложи да се ходи на доктор пак си цакаш, плащаме си всичко, но никога и на никаква помощ не можем да разчитаме когато се наложи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля - Днес разбили сградата на офиса
Collapse
X
-
Да се похваля - Днес разбили сградата на офиса
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Такава е родната картинка-българска! През нощта са обрали две коли пред блока. Собственикът на едната извика полиция, другият си почисти стъклата и потегли! Вярно, че и на мен преди години, когато ми бяха разбили колата и извиках полиция, резултатът бе никакъв, но все пак някъде се записват тези престъпления! Най-малкото, когато на една улица са повече от друга, патрулката ще навестява по-често първата. Ясно е, че едва ли лесно се ловят калпазаните, но все пак се взимат отпечатъци. Винаги съм бил за това да се регистрират престъпленията, а не да си почистваме стъклата и да отпрашваме псувайки! Не за друго, а защото с това си действие нямаме право да псуваме! Малко ми прилича туй на онези които оплюват изборните резултати, а не ходят да гласуват...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
По случай регистрирането на обирите - да ви кажа какво ми се случи на мен едно време. Отивам в Пловдив по работа, но тъй като имам доста приятели там, отидох предната вечер. През нощта ми разбили колата и откраднали тонколоните и документите (за къв ли чеп ги държах там)... Сутринта констатирам произшествието и се обаждам на 166, не за друго, а защото без документи не мога да се прибера. Патрулката дойде след 5-тото позвъняване някъде около обяд. Провали ми се целия ден и ми навлече куп други проблеми.Ако не бяха взели документите, изобщо нямаше да ги информирам полицаите.А иначе phoenix, ти каза ли му на полицая да си го тури отзад?!? Ако не си, голяма грешка си направил!
Коментар
-
МиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ми той ме заплаши , вика ми като не разбирам да си мълча, и да не го прекъсвам, и аз викам .....ми добре ние ви информираме да знаете, товая се случва за 3-ти път за една седмица и...примерно да минават от време на време , или някоя патрулка да обикаля по често, и онзи пак ми се скара че аз не мога да му давам акъл , и аз си влязох в офиса , купихме ново табло и деня си продължи, сега незнам как ще заварим утре офиса. Смених всички болтове със вътрешни шестограми и вратата я завих с винтове преди да заминем....... ще видим утре какво ще стане.Абе нямам думи, просто ЕВРОПА и ЕВРОПЕЦИ. ама не точно, направо като едни диваци сме ей. Добре де какво трябва да направя, да седна 2-3 вечери в колата скрит и като се появи да му счупя ръцете.... и после пак аз ще съм виновен.....Просто Шах МатСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Смени болтовете не с шестограми каквито си сложил,ами с еврейскизвезди или по точно тия с пъпката вътре и ги сложи различни размери.Еврейската звезда може да се развие само с такава а шестограма с всичко дори и с еврейска звезда и обикновена отверкаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
phoenix написа:Ми той ме заплаши , вика ми като не разбирам да си мълча, и да не го прекъсвам, и аз викам .....ми добре ние ви информираме да знаете, товая се случва за 3-ти път за една седмица и...примерно да минават от време на време , или някоя патрулка да обикаля по често, и онзи пак ми се скара че аз не мога да му давам акъл , и аз си влязох в офиса , купихме ново табло и деня си продължи, сега незнам как ще заварим утре офиса. Смених всички болтове със вътрешни шестограми и вратата я завих с винтове преди да заминем....... ще видим утре какво ще стане.Абе нямам думи, просто ЕВРОПА и ЕВРОПЕЦИ. ама не точно, направо като едни диваци сме ей. Добре де какво трябва да направя, да седна 2-3 вечери в колата скрит и като се появи да ми счупя ръцете.... и после пак аз ще съм виновен.....Просто Шах МатИстината е някъде там!
Коментар
-
Аз моето мнение няма да си го казвам, че някой ще си направи извод че съм анархист. Обаче аман от полюционерите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Забелязал съм, че гадовете прявят набезите си през определен период. Съберете се няколко колеги и спете няколко нощи в офиса, ако сте повечко пък може да се редувате. Спретнете им засада и бойче! А пък после ги дайте на полицаите.А относно информирането на полицията за лоши инциденти... Когато ми бяха разбили колата преди време на паркинга пред блока имаше пострадали още две коли. Единият бе отпрашил сутринта още преди на мен да ми звънне съседа и да ми каже, че е забелязал липсата на задно стъкло на опелчето ми. А другият излезна от входа, погледна колата, натовари си задното стъкло (всички коли бяха с извадени задни стъкла) и отпраши! И в крайна сметка, ако хванат сополивците някой ден ще им препишат две посегателства над частна собственост по-малко! А после мрънкаме, че няма закони и не знам си, какво... Уви, сами сме си виновни! Не ме разбирайте погрешно-не изкарвам полицаите светци.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
МИ и ние си мислим че може и Сотаджиите да имат пръст, ама долу книжарницата имат сот и там също са ги обрали дошли сотаджиите, фанали някой, и го пуснали......и толкова, на следващата вечер, пак са влезли и са рабили тука таблото.....незнам какво да кажа. А полицая ми каза, че понеже сме наематели....и бла бла бла трябвало собственика да се оплаче, нали се сещате кога ще ги накарам да се оплачат. Иначе от утре сме със Нова Желязна врата с домофони. Да видим ще има ли ефект.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:...А полицая ми каза, че понеже сме наематели....и бла бла бла трябвало собственика да се оплаче...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
е тъй то, ние тука сме заедно с едни недвижими имоти и там управителката се опита да обясни.....но това тя не го разбира и да си мълчи, като не знае.......а и каква е тя та да му давала акъл. Оф на мен ми стана нервно и се прибрах, незнам какво е станало после, ама мисля нищо. Всъщност е дразнещо, че ние ги викаме щото има проблем, не щото ни е много хубав деня и да ги почерпим, а те ни се карат и нищо не правят. Добре, кого да викнем ВиК ли....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар