Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Онлайн куест:))) Да убием малко време:)))

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Онлайн куест:))) Да убием малко време:)))

Игричката се казва Саморост и според мен е уникална!Първа частВтора частПриятна занимавка

Лелееее лудница... !!!Върна ме обратно във времето на "Indiana Jones - The Fate of Atlantis" и "Simon the sorcerer"Номер 1, ако намериш кракната платената версия за 2 свиркай задължително Лелее.....P.S. Минах ги и 2те... супер са, ама трябва да намерим и платената версия, даже може с някой да си я купим кооперация

Коментар

Много готина игричка и човечето е голям сладур

Коментар

много яка игричка, ама зациклих на Саморос 2 в някакво помещение с вода и няколко крана?Някой знае ли как да ги въртя - колко пъти, има ли някаква последователност?
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Завърташ ги така, че червените им краища да образуват идеална отвесна линия - посоката по която ще се движи водата след отварянето на големия кран (след като ги наредиш завърташ и него) - право надолу... Колеги давайте да дирим пълната версия или да си я купим няколко човека.Вчера минах и 2те части - лудница е!

Коментар

Урааааа, успях и аз :D Минах ги и двете части :D
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

А при зверчето на креслото, което гледа телевизия какво трябва да се направи?
              преди - TIPO
              сега - VOLVO XC60

Коментар

Пълната версия http://store2.data.bg/setipetii/game..._Samorost2.exe Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                Fiat Brava 1.6
                Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
                Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

dannybo написа:
                  По спомени: Първо трябва да преместиш едно "нещо" което виси от ляво на кучето (което върти клетката) и да го закачиш отдясно. В следствие на това кучето се обръща към него и върти клетката на обратно...Ако имащ проблеми по нататък ще свиркам пак

Коментар

Sashe написа:
                    dannybo написа:
                    По спомени: Първо трябва да преместиш едно "нещо" което виси от ляво на кучето (което върти клетката) и да го закачиш отдясно. В следствие на това кучето се обръща към него и върти клетката на обратно...Ако имащ проблеми по нататък ще свиркам пак
                    "нещото" е наденичка аз си изтеглих цялата версия
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

и после?онова нещо засмука изрода и аз освободих кучето..ами сега накъде?ебати яката игра

Коментар

Working...
                      X