Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ключодържател :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ключодържател :)

Колеги, вижте какъв ключодържател си направих. Никой си няма такъв Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.На снимката изглежда по-зле от колкото е в действителност.Може да не е кой знае какво, ама сам съм си го направил и е най-добрия
    Прикачени файлове
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Re: Ключодържател

BO написа:
    Колеги, вижте какъв ключодържател си направих. Никой си няма такъв Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.На снимката изглежда по-зле от колкото е в действителност.Може да не е кой знае какво, ама сам съм си го направил и е най-добрия
    браво, готино ще е ... колко излиза такова гравиране ? Че имам една идейка точно с ИС-ми от доста време ама ...

Коментар

Напротив Много си е гот браво за ентусиазма и старанието

Коментар

BO написа:
        Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.
        интегрална схема ? чип или платка ? на метал става нали? няма спор - уникален ти е ключодържателя, ама аз ако си правя ще е позлатен върху черна или червена подложка де - няма да ти взимам идеята - просто любопитствах каква е тази интегрална схема
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

BO написа:
          Поздравления!!! Уникален е, щото идеята е уникална, но не знам що за технология е това гравиране върху чипа?Шаблона твой ли е?

Коментар

Ами това гравиране излиза някъде от порядъка на 5лв.Технологията - ами лазер изгаря повърхността - може и да реже, зависи каква мощност му се пусне.Иначе той е закачен с компютър, сваля се каквато искате графика да се гравира, но трябва да е само векторна.Машината има и модул за гравиране върху кръг (шише).А бе доволен съм от резултата и за това реших да ви сподела.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Здравейте, От март - притежател на Brava 1.6 16v 2007г, имам рекламна агенция и фирма за лазерно рязане и гравиране, ако желаете да притежавате уникат, а не масова продукция, отидете на tehno.hit.bg или изпратете идеята си на tehnoart@abv.bg Пламен 0899106253
              Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
              Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

Working...
              X