Колеги, вижте какъв ключодържател си направих. Никой си няма такъв Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.На снимката изглежда по-зле от колкото е в действителност.Може да не е кой знае какво, ама сам съм си го направил и е най-добрия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключодържател :)
Collapse
X
-
Re: Ключодържател
BO написа:Колеги, вижте какъв ключодържател си направих. Никой си няма такъв Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.На снимката изглежда по-зле от колкото е в действителност.Може да не е кой знае какво, ама сам съм си го направил и е най-добрия
-
BO написа:Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.
Коментар
-
BO написа:Колеги, вижте какъв ключодържател си направих. Никой си няма такъв Взех една интегрална схема, счупих и краката, хубаво, и я занесох на лазерно гравиране.На снимката изглежда по-зле от колкото е в действителност.Може да не е кой знае какво, ама сам съм си го направил и е най-добрия
Коментар
-
Ами това гравиране излиза някъде от порядъка на 5лв.Технологията - ами лазер изгаря повърхността - може и да реже, зависи каква мощност му се пусне.Иначе той е закачен с компютър, сваля се каквато искате графика да се гравира, но трябва да е само векторна.Машината има и модул за гравиране върху кръг (шише).А бе доволен съм от резултата и за това реших да ви сподела.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Здравейте, От март - притежател на Brava 1.6 16v 2007г, имам рекламна агенция и фирма за лазерно рязане и гравиране, ако желаете да притежавате уникат, а не масова продукция, отидете на tehno.hit.bg или изпратете идеята си на tehnoart@abv.bg Пламен 0899106253Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар