Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Главоблъсканица: Колет-Бомба!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Главоблъсканица: Колет-Бомба!

http://www.metacafe.com/w/466179/Получавате колет-бомба, и с отварянето му бомбата се активира. Имате 15 минути за да налучкате шифъра! Не гледайте в коментарите, шифъра се генерира всеки път различно.
    1997 Brava 1.6, 16V

aaa много яко! Успях от първия път и даже ми остана бая време. Не е толкова сложно стига да внимаваш
    Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
    Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Гръмна ми в ръцете мамицата и Точно накрая, не успях да разбера как се прерязват жиците?!

Коментар

http://blog.lundit.com/room-escape-games/
        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
        I am in love with my cars

Коментар

Жиците не ги разбрах и аз, но пък извадих късмет
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

ми жиците на кутията пише кодовете на цветовете. и пише кой е верния. цветовете са написани обаче в код , който помня че съм учил, но не се сещам какъв е. Аз резнах черната с идеята, че е маса и късмет или не - тя се оказа правилната ако забележите и тук го има този код точно над прозореца на мнението пише: "Цвят на текста: text Mожете да ползвате и color=#FF0000" което ще рече че цвета FF0000 е черно
            Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Да му се невиди срязах червената!

Коментар

SypheRrr написа:
                ми жиците на кутията пише кодовете на цветовете. и пише кой е верния. цветовете са написани обаче в код , който помня че съм учил, но не се сещам какъв е. Аз резнах черната с идеята, че е маса и късмет или не - тя се оказа правилната ако забележите и тук го има този код точно над прозореца на мнението пише: "Цвят на текста: text Mожете да ползвате и color=#FF0000" което ще рече че цвета FF0000 е черно
                Колега при мен FF0000 излезе червено - щото нея резнах и стана
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Ето го отговораПример: на кутията пишеFF0000 = 50x93x84 000000 = 59x14x36cut 29736Или пише че FF0000 (червената) е 50х93х84 т.е като ги умножим се получава 390600черната или 000000 е 59х14х36 което прави точно 29736и както виждате пише да се среже жицата 29736, т.е отговора от произведението на числата дадени за черната. и това е. Дори не е нужно да се смятат. Очевидно е че първото произведение ще е много по голямо от посоченото число.П.С бях ги объркал, но се поправих.FF0000 е червено000000 е черно !
                  Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Добре де, аз що съм такъв идЕот и не мога да подредя тия бутони по местата им, за да напиша втория код

Коментар

Kuku написа:
                      Добре де, аз що съм такъв идЕот и не мога да подредя тия бутони по местата им, за да напиша втория код
                      бутоните се редят логически. Виж на ред колко е сумата от цифрите и после сложи така копчетата че да получиш същата сума и по диагонал и по вертикала и по хоризонтала, абе виж го
                      Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

Ааааа, нИ мога!

Коментар

Всички хоризонтали, вертикали и диагонали трябва да имат общ сбор 15.
                          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Working...
                          X