Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов стикер на клуба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз докато разбера че форума се е преместил..........все пак колегата rollin е качил моите предложения. добре че ника ми е написан в стикера
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

а за по дългите никове няма проблем просто ще се напишат с по дребен шрифт.....
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

rollin написа:
        Abarth. написа:
        Ето го и мойто предложение,обаче черното да е прозрачно Максимално изчистено и стилно :D
        Ника каде ще се изпише?Отдолу ли?Това не ви ли харесва повече?
        Аз лично не искам на стикера да ми пише ника А ако си го сменя
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Абе хора, нека направим 10 или 15 или 20 вида стикери, да пуснем една Анкета. Да пуснем и една за това дали да се изписва ник-а и това е. Който стикер е най - желан, него да правиме. Пък ако искате и 2(3)-те най - желани на балотаж ше ги пуснеме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Тука всеки изказва мнение и нищо не се прави.
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
            Абе хора, нека направим 10 или 15 или 20 вида стикери, да пуснем една Анкета. Да пуснем и една за това дали да се изписва ник-а и това е. Който стикер е най - желан, него да правиме. Пък ако искате и 2(3)-те най - желани на балотаж ше ги пуснеме Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Тука всеки изказва мнение и нищо не се прави.
            Така ще да е най-добре,само ни трябва съдействието на поне 1 Админ
            >>JDM<<

Коментар

Tочно така, освен това няма проблем да след като се избере единен стикер, всеки да реши дали иска или не да си добави ника. Аз лично бих искал моя ник да стои на стикер, но на който не му допада може да си остане същия клубен стикер, само без ник......няма проблеми. Ника е по желание, важното е да се хареса главния вид
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

От скоро съм тук, но все пак ще дам мнението си, защото съм се занимавал и имам стикери на 2 от колитe в къщи, но са на Peugeot Club Bulgaria.Ако това горе в ляво на форума се води за емблема на клуба, то е хубаво тя да участва в стикера. Трябва да има нещо което да показва, че това е свързано с клуба, а не само някакъв интернет адрес. Това не значи че не можа отдолу да се напише и той По въпроса за никовете, според мен не си заслужава. Цената ще стане много по-голяма и си е супер голяма играчка да се прави стикер, защото всички ще са различни. Стикерите трябва да са еднакви, а който иска толкова да си има и ника, няма проблем - поръчва си сам и готово. Не може един човек, дето ще ги прави да се занимава с 200-300 човека, дето искат никовете им да са написани... Малка лепенка със ника само, ще е най-удачния избор за желаещите. Лично мнение
                ПРЕЕ*АН с Фиат!
                И за това с по-хубав Сутиен :P

Коментар

Айде колеги гласувайтеhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15353
                  >>JDM<<

Коментар

PIT написа:
                    От скоро съм тук, но все пак ще дам мнението си, защото съм се занимавал и имам стикери на 2 от колитe в къщи, но са на Peugeot Club Bulgaria.Ако това горе в ляво на форума се води за емблема на клуба, то е хубаво тя да участва в стикера. Трябва да има нещо което да показва, че това е свързано с клуба, а не само някакъв интернет адрес. Това не значи че не можа отдолу да се напише и той По въпроса за никовете, според мен не си заслужава. Цената ще стане много по-голяма и си е супер голяма играчка да се прави стикер, защото всички ще са различни. Стикерите трябва да са еднакви, а който иска толкова да си има и ника, няма проблем - поръчва си сам и готово. Не може един човек, дето ще ги прави да се занимава с 200-300 човека, дето искат никовете им да са написани... Малка лепенка със ника само, ще е най-удачния избор за желаещите. Лично мнение
                    Каква голяма цена един стикер излизаше от старите ако мога така да ги нарека по 30 стотинки.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Чакаме и x 1/9 да се намеси с предложение за няколко вида стикери... пича е обещал, надявам се скоро ще има резултат.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

ами аз и тука да сложа още един последен от мен вариант, че аз съм като един човек пълен с идеи....идиот
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Tornado написа:
                          Каква голяма цена един стикер излизаше от старите ако мога така да ги нарека по 30 стотинки.
                          А какви са старите стикери, щото не се сещам да съм виждал Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
                          ПРЕЕ*АН с Фиат!
                          И за това с по-хубав Сутиен :P

Коментар

Някой беше споменал, че има новото лого на Фиат в cdr-формат. Ако се намери, нека ми го прати да си поиграя малко :P маилтомарто_в_абв.бг
                            Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                            Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Working...
                            X