Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов стикер на клуба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно предложение, което открих в www.data.bg и след известни доработки, имам впредвид да се оразмери, както и да се допълни сайта и да се остави само Клуб Фиат България може да се получи доста добър стикер....
    Прикачени файлове
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

пича дето е негов портокал.нет ми е приятел... аз също знам къде могат да се направят качествени тениски с хубав печат

Коментар

божественярско

горепосочения стикер бих си залепил на колата с удоволствие относно тениските мисля че логото на фирмата заедно с адреса на сайта и /може би/ някакъв девиз или закачка със другите марки е достатъчно!
        tipo 1.7D
        BRAVA 1.6-103hp

Коментар

Че какво му е на стария стикер?
          N.Y. State of Mind

Коментар

я

Eто още едно предложение цвета може да се смени
            Прикачени файлове
            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

аз пък имам малко по друго предложение , нека се направи нов стикер то лошо няма но аз предлагам под www.fiat-bg.org всеки да си напише nicka от форума .На мен ми допада ето този вариант. Иначе вчера питах в едно студио - 20броя- към 20 лв така че не е скъпо , само даваш диск с желанието , другото те го правят какво мислите ?
              Прикачени файлове

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

Последния вариант не е лош!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Пичове стига с тия шарении и цигании...защо трябва на стикера да е и знамето на бг,емблеми на фиат и т.н.,за да е по шарения... По добре да е нещо по изчистено,можеби този вариант е много добър,стига да е с бели букви:
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Здравейте,Нов член на клуба - 06.03.2007г, Брава 1.6 16В 1997г, дайте телефон за връзка или се обадете на долупосочения, искам да си платя членски внос и да получа стикер на клуба-стар или нов без значение.Имам рекламна агенция и фирма за лазерно рязане и гравиране. Мога да бъда полезен,имам идеи,...0899106253 Пламен
                    Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
                    Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

я

tehnoart написа:
                      Здравейте,Нов член на клуба - 06.03.2007г, Брава 1.6 16В 1997г, дайте телефон за връзка или се обадете на долупосочения, искам да си платя членски внос и да получа стикер на клуба-стар или нов без значение.Имам рекламна агенция и фирма за лазерно рязане и гравиране. Мога да бъда полезен,имам идеи,...0899106253 Пламен
                      колега за да получиш стикер, за да изказваш спокойно мнението си да даваш идей и всичко останало не е нужно да си член на клуба така че спокойно дава идеи за стикер и за каквото искаш още
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Я

Прикачени файлове
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

какво правим :D аз в понеделник давам поръчка за 5 стикера модел - моето предложение ! Който му харесва да ми каже да поръчам повече ....2 стикера са мои , другите за заклети фиатаджии от пловдив , ако някой иска да поръчам и за него . Размерите на които съм се спрял 17см дължина 4см височина - стои зверски на пунто и браво особено ако е металик бордо За вътрешно залепяне е виждат се само буквите фон няма

Fiat Punto 96' ..the best caR!

Коментар

*Punto*PowerDriving написа:
                            какво правим :D аз в понеделник давам поръчка за 5 стикера модел - моето предложение ! Който му харесва да ми каже да поръчам повече ....2 стикера са мои , другите за заклети фиатаджии от пловдив , ако някой иска да поръчам и за него . Размерите на които съм се спрял 17см дължина 4см височина - стои зверски на пунто и браво особено ако е металик бордо За вътрешно залепяне е виждат се само буквите фон няма
                            колега никой неможе да ти каже какво да правиш, но моето мнение е да изчакаш малко за да изберем всички заедно стикер, на който отдолу, който иска може да си сложи ника.Но нали заради това правим стикер на клуба.Иначе нама смисъл, всеки може да си избере някакъв вид и да си сложи каквото си иска.Това е меото мнение, решението е твое.
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Аз също мисля като soulkeeper, и по-горе писах нещо в този дух. Все ми е едно какъв ще е стикера, важното е на всички да е еднакъв. Това с ника отдолу също е много добра идея, защото като видиш някой непознат със стикер, веднага ще разбираш кой е.Но поне лично аз много държа на всички стикера да е еднакъв. Пък и честно да ви кажа още веднъж, не виждам защо трябва да сменяме стария стикер

Коментар

не се сдържах и аз сложих мойто предложение
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X