Едно предложение, което открих в www.data.bg и след известни доработки, имам впредвид да се оразмери, както и да се допълни сайта и да се остави само Клуб Фиат България може да се получи доста добър стикер....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов стикер на клуба
Collapse
X
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
-
аз пък имам малко по друго предложение , нека се направи нов стикер то лошо няма но аз предлагам под www.fiat-bg.org всеки да си напише nicka от форума .На мен ми допада ето този вариант. Иначе вчера питах в едно студио - 20броя- към 20 лв така че не е скъпо , само даваш диск с желанието , другото те го правят какво мислите ?
Коментар
-
Последния вариант не е лош!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Пичове стига с тия шарении и цигании...защо трябва на стикера да е и знамето на бг,емблеми на фиат и т.н.,за да е по шарения... По добре да е нещо по изчистено,можеби този вариант е много добър,стига да е с бели букви:ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Здравейте,Нов член на клуба - 06.03.2007г, Брава 1.6 16В 1997г, дайте телефон за връзка или се обадете на долупосочения, искам да си платя членски внос и да получа стикер на клуба-стар или нов без значение.Имам рекламна агенция и фирма за лазерно рязане и гравиране. Мога да бъда полезен,имам идеи,...0899106253 ПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
я
tehnoart написа:Здравейте,Нов член на клуба - 06.03.2007г, Брава 1.6 16В 1997г, дайте телефон за връзка или се обадете на долупосочения, искам да си платя членски внос и да получа стикер на клуба-стар или нов без значение.Имам рекламна агенция и фирма за лазерно рязане и гравиране. Мога да бъда полезен,имам идеи,...0899106253 Пламен
Коментар
-
какво правим :D аз в понеделник давам поръчка за 5 стикера модел - моето предложение ! Който му харесва да ми каже да поръчам повече ....2 стикера са мои , другите за заклети фиатаджии от пловдив , ако някой иска да поръчам и за него . Размерите на които съм се спрял 17см дължина 4см височина - стои зверски на пунто и браво особено ако е металик бордо За вътрешно залепяне е виждат се само буквите фон няма
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:какво правим :D аз в понеделник давам поръчка за 5 стикера модел - моето предложение ! Който му харесва да ми каже да поръчам повече ....2 стикера са мои , другите за заклети фиатаджии от пловдив , ако някой иска да поръчам и за него . Размерите на които съм се спрял 17см дължина 4см височина - стои зверски на пунто и браво особено ако е металик бордо За вътрешно залепяне е виждат се само буквите фон няма
Коментар
-
Аз също мисля като soulkeeper, и по-горе писах нещо в този дух. Все ми е едно какъв ще е стикера, важното е на всички да е еднакъв. Това с ника отдолу също е много добра идея, защото като видиш някой непознат със стикер, веднага ще разбираш кой е.Но поне лично аз много държа на всички стикера да е еднакъв. Пък и честно да ви кажа още веднъж, не виждам защо трябва да сменяме стария стикер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар