Колежке, тениските са супер! Мога ли да си поръчам една, ама синя с бял надпис?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов стикер на клуба
Collapse
X
-
wwweb написа:EVITA написа:Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точкаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
твърдо поддържам мнението, че надписа "fiat" във новия стикер здължително трябва да се доближава максимално до новото лого!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
EVITA написа:wwweb написа:EVITA написа:Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:EVITA написа:wwweb написа:EVITA написа:Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точкаSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Yavor: като се направи както трябва ти сам ще решиш какъв да бъде размера. Векторния файл може да си го разтегнеш и за винил и за етикет, следователно и сам да си определиш размера и къде да се лепи. Имам и още едно предложение да определим две места на, който евентуално да си лепиме стикерите за да знаеме къде да гледаме като се засичаме по улиците Примерно на мен ми се върти от сега идея как да изглежда стикера даже от сега имам желанието да стане по бързо за да си го лепна
Коментар
-
С риск да бъда оплют, не знам друга марка автомобили, която да си сменя логото през 4-5 години, освен ФИАТ.Това според мен не е на добре... излиза че ФИАТ все още не може да намери собствения си имидж...Дори на сайта на ФИАТ (www.fiat.bg) не са представени всички емблеми ...Таман ще си направим новите стикери, и пак ще трябва да ги сменяме Иначе съм съгласен с vladim, че предложеното от мен изглежда остаряло, просто доразвих идеята на Екзекутора...Въпреки че съм инженер-проектант (на английски designer), "дизайнирам" съвсем други неща и графичните знаци не са ми силата. Оставям на специалистите да го измислят Само да не станат 100 различни стикера. Предпочитам да са еднакви на всички...
Коментар
-
Понеже в момента съм много гладен и нямам време да прочета какво сте писали след вчера. Направо пускам още едно предложение от мен! С новото "лого". Търсих много да намеря поне подобен шрифт, обаче няма.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Тениска
kluchar написа:аз имам някой модели за тениски готови ако изка някой може да му дам зависи от цвета на тениската има рязлични видове
Коментар
-
предложението на колегата Executor е добро, но примерно да си слагаме какъвто цвят искаме,колега това че надписа фиат е различен е добре, един вид се акцентира (лично мнение).А относно тениските аз лично доста често правя някакви тениски със различни надписи логота и др. не са разноцветни но нали говорим новия стикер да е един цвят и съответно не ми излиза повече от 5-10лв. максимум, естественно зависи от цената и вида на тениската.А какво ще кажете да дадем някакъв срок в който да се дават предложения за нов стикер, след това да изчистим тези за който въобще не се е гласувало и съответно да остави примерно 5 от който да изберем?Аз предлагам срок до края на др. седмица т.е. 25.03.07
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар