Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов стикер на клуба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може и без даблю даблю. :D Ето варианти и от мен.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Гласувам за първото предложение на Executor.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Дайте да е по изчистено този път
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

q

съгласен съм колега както казах по-горе шрифтове са си ,все още не съм толкова добър с фотошопа (всъщност сега започвам да се занимавам с тва чудо ).Но аз съм напълно съгласен с колегата Abarth нека да е по-изчистен
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ей, навихте ме...Като начало да доразвия малко идеята на Екзекуторамежду другото съм виждал някъде този стил - така беше написана фирмата на един дилър на ФИАТ)
            Прикачени файлове

Коментар

Crash73 написа:
              4 и 7 са добри, семпли и изчистени, лесно се чете.
              И аз съм на същото мнение, като мога да добавя и 5, койти също е готин. И да попитам как мога да се сдобия с този стикер.
              Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

стикер

здобиването с всички тези стикери е много лесно отивате при човек където да направи стикери и му показвате къде е файла от форума и той си знае работата, после плащате и след това ги подарявате или ги давате срещу минимална сума, един такъв стикер излиза до 50 ст. за правене гледайте да не са чак толкова големи да могат да се слагат навсякъде.
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Тези неща съм ги правила миналата година, но така и не влязоха в употреба. Идеята беше да се сложат по тениски на клуба.
                  Прикачени файлове
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз съм ЗА второто предложение на колегата Executor! Мисля, че новият надпис трябва да изглежда меко казано модерно. В този ред на мисли предложеното от Immortal за мен е доста ретро... Харесват ми също така предложения едно и четири на Soulkeeper.
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.

Коментар

bscsystem написа:
                        Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.
                        Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Стария стикер беше избран от множество предложения подадени във форума и гласуван от тогава активните потребители. След дълго чакане аз го скалъпих на Корел, колкото мога и няколко пъти печатах. После моята версия съм я изпращал многократно на колеги - даже още виси като прикачен фаил на едно -вде места из форума. Инаше хора на които не им харесваше, но така и не предложиха нищо друго свястно. Надявам се този път да има нистина атрактивни идеи, ккоито да бъдат подложен и на съответното гласуване и, най-важното, да няма сърдити от създателите на отхвърлените варианти. Аз лично няма да предлагам нищи - не съм професионален дизайнер, нито считам себе си за умеещ работата с Корел или Фотошоп.Пожелавам на всички, които ще предложат варианти, много вдъхновение и успех.Иначе и аз като Vladim мисля че трябва да имаме нещо по-съвременно и новаторско. Но искам да предупредя, че лично аз няма да залепя на колата си нищо по голямо от 15-20см, а красотите по метър стил ’тунинг село’ са ми противопоказни, така че дерзайте....
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

bscsystem написа:
                            Напълно подкрепям ... и аз съм за новата емблема!Дори ми идва идея да се направи стикер, на който да пише и модела на съответния Фиат, освен надписът с името или адресът на форума. Нещо като Brava Owner, Punto Owner и т.н. ...

Коментар

EVITA написа:
                              Е, да, но новата емблема на фиат е г***о от графична гледна точка
                              Ами от графична гледна точка новото лого е доста по-добро от старото. Май проблемът е, че не можете да свикнете още с него!

Коментар

и според мен трябва да е с новото лого на марката
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X