Може и без даблю даблю. :D Ето варианти и от мен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов стикер на клуба
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
стикер
здобиването с всички тези стикери е много лесно отивате при човек където да направи стикери и му показвате къде е файла от форума и той си знае работата, после плащате и след това ги подарявате или ги давате срещу минимална сума, един такъв стикер излиза до 50 ст. за правене гледайте да не са чак толкова големи да могат да се слагат навсякъде.
Коментар
-
Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.
Коментар
-
bscsystem написа:Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Стария стикер беше избран от множество предложения подадени във форума и гласуван от тогава активните потребители. След дълго чакане аз го скалъпих на Корел, колкото мога и няколко пъти печатах. После моята версия съм я изпращал многократно на колеги - даже още виси като прикачен фаил на едно -вде места из форума. Инаше хора на които не им харесваше, но така и не предложиха нищо друго свястно. Надявам се този път да има нистина атрактивни идеи, ккоито да бъдат подложен и на съответното гласуване и, най-важното, да няма сърдити от създателите на отхвърлените варианти. Аз лично няма да предлагам нищи - не съм професионален дизайнер, нито считам себе си за умеещ работата с Корел или Фотошоп.Пожелавам на всички, които ще предложат варианти, много вдъхновение и успех.Иначе и аз като Vladim мисля че трябва да имаме нещо по-съвременно и новаторско. Но искам да предупредя, че лично аз няма да залепя на колата си нищо по голямо от 15-20см, а красотите по метър стил ’тунинг село’ са ми противопоказни, така че дерзайте....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
bscsystem написа:Мисля, че правите голяма грешка като използвате старата емблема на фиат. Все пак няма да си лепим стикерите само на познатите ни и масови браво/а така, че според моите виждания задължително трябва да е с новата емблема и задължително със шрифт правен на ръка ... нещо от рода на новата емблема на бравото. Просто това отнема време за това и не съм го постнал моя вариант още да не говорим, че трябва да се направи във векторен формат,а не на фотошоп за по нататъшно използване във всички варианти на печат и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар