Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов стикер на клуба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нов стикер на клуба

Колеги има следните предложения за нов стикер на клуба.Не искам да обидя никой който е правил предния стикер просто смятам че цветовете са му дошли в повече(лично мнение) и за това според мен хората който имат стикер от клуба са малко.Ако идеята се приеме добре можем да гласуваме и да сменим стикера.Още веднъж не искам да обидя никоиП.С. Не са нищо особенно
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

1

Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

1

Прикачени файлове
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ръкописният шрифт ми допада най много.На моята кола имам някаква подобна лепенка, която и стои добре
        Прикачени файлове

Коментар

4 и 7 са добри, семпли и изчистени, лесно се чете.
          1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

И аз съм за 4,също не са лоши стикерите в стил тунинг.бг ако сте ги виждали
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ръкописният варянт е доста добър

Коментар

turbo.i.e написа:
                Ръкописният варянт е доста добър
                и аз мисля такаонзи ден свиркам светкам ама нъц,изфуча

Коментар

я

Аз лично не се сещам за стикера на тунинг.бг ако иска някои да сложи нещо др. всъщностсамо за 3 съм си играл тези със различния надпис фиат. А др са шрифтове от фотошопа но изглеждат добре и за това ги пуснах.
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Само с Font ли си го представяш стикера или аз нещо не разбрах?

Коментар

На мен нито един от стикерите не ми харесва, нищо лично, просто изразявам мнение, а и като гледам всичките шрифтове са безплатни за сваляне...да не говорим за градиентите през тях, който след ниско платен печат ще изглеждат още по кофти.Предлагам, ако може да се сформира нещо като конкурс всеки да постне по няколко стикера и да се гласува. Може и без награди еи така просто ....

Коментар

bscsystem написа:
                        На мен нито един от стикерите не ми харесва, нищо лично, просто изразявам мнение, а и като гледам всичките шрифтове са безплатни за сваляне...да не говорим за градиентите през тях, който след ниско платен печат ще изглеждат още по кофти.Предлагам, ако може да се сформира нещо като конкурс всеки да постне по няколко стикера и да се гласува. Може и без награди еи така просто ....
                        Колега, май ще го ударим на graphilla.com Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат

Коментар

На мен пък си ми харесва стария.И ако ще го сменяме - ние от последната провинция (Я) кой знае кога ще си набавим новия...

Коментар

Колега, май ще го ударим на graphilla.com Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат
                            За мен ще бъде чест да опитам, важното е идеята като цяло да се хареса. Никакви пари няма да искам, стига ми че колегите ще разлепят въпросния стикер на колите си + това няма нищо лошо и стария стикер да си го има.

Коментар

bscsystem написа:
                              За мен ще бъде чест да опитам, важното е идеята като цяло да се хареса. Никакви пари няма да искам, стига ми че колегите ще разлепят въпросния стикер на колите си + това няма нищо лошо и стария стикер да си го има.
                              Ами давай

Коментар

Working...
                              X