Колеги има следните предложения за нов стикер на клуба.Не искам да обидя никой който е правил предния стикер просто смятам че цветовете са му дошли в повече(лично мнение) и за това според мен хората който имат стикер от клуба са малко.Ако идеята се приеме добре можем да гласуваме и да сменим стикера.Още веднъж не искам да обидя никоиП.С. Не са нищо особенно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов стикер на клуба
Collapse
X
-
На мен нито един от стикерите не ми харесва, нищо лично, просто изразявам мнение, а и като гледам всичките шрифтове са безплатни за сваляне...да не говорим за градиентите през тях, който след ниско платен печат ще изглеждат още по кофти.Предлагам, ако може да се сформира нещо като конкурс всеки да постне по няколко стикера и да се гласува. Може и без награди еи така просто ....
Коментар
-
bscsystem написа:На мен нито един от стикерите не ми харесва, нищо лично, просто изразявам мнение, а и като гледам всичките шрифтове са безплатни за сваляне...да не говорим за градиентите през тях, който след ниско платен печат ще изглеждат още по кофти.Предлагам, ако може да се сформира нещо като конкурс всеки да постне по няколко стикера и да се гласува. Може и без награди еи така просто ....
Коментар
-
Колега, май ще го ударим на graphilla.com Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат
Коментар
-
bscsystem написа:Колега, май ще го ударим на graphilla.com Ти като графичен дизайнер що не спретнеш едно стикерче? Тия моите хора съм ги питал да го направят безплатно, ама все пари искат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар