Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Момиче на форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    doofiat написа:
    Ти вече си женен бе, к’во вдигаш пръстче!? Ако кажа на "ВИСОКАТА ПОРТА" в Русе к’во ли ще стане!?
    Че като съм женен, че да не съм отровен бре?!Шшшш, ей недей създава погрешни впечатления за семейния живот у неженените/неомъжените колеги.От тъща/тъст/свекър до тъща/тъст/свекър има разлика. Теб така като те слуша човек ще лош свекър. Горкото булче дет ти дойде у вас. Опааааааа чакай, че две булчета ще ти идват.Улиииии па как ще те възхваляват във вицове. Не ягуар, ами и акула, няма да стигне да те опишат П.С. Айде ся мирувай Славчо :D

Коментар

doofiat написа:
      Теб така като те слуша човек ще лош свекър. Горкото булче дет ти дойде у вас. Опааааааа чакай, че две булчета ще ти идват.
      Обида на администратор, пък бил той и бъдещ свекър!!! Е ся отивам в панела да те БАННА!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 А бе ти тук говориш, ама май там мълчиш... знеш си къде!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 .................................................. .........................................Един господин с жената и тъщата са на ресторант. Той си поръчва телешко и веднага получава забележка от съпругата - Ами "Лудата крава" !? - Ами... Лудата крава да си поръча каквото иска ! Илко ще ми прости, че го копирам без разршение!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ето и от мен няколко снимки.Тук сме двамата, апарата е на капака на колата.а тук новородения фен на Фиат, на 9 дена.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

колега, първата снимка от пътя Созопол - Приморско ли е?
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

И ние се включваме с няколко снимки.
            Прикачени файлове
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Porsche 944 S2
            http://www.valmcrae.snimka.bg/
            http://vbox7.com/user:val_mcrae
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Хубаваснимка.Това не е ли стената на Душанци?
              FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

viktorson написа:
                Позна Последните 2 години само там си ходя (на Приморско) , има супер плаж на устието на Ропотамо, няма кьорав човек.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ей ви от мене още една снимчица на двете любимине гледайте, че Темпрата е на фокус, и жената си я обичам)
                  Прикачени файлове

Коментар

trace написа:
                    viktorson написа:
                    Позна Последните 2 години само там си ходя (на Приморско) , има супер плаж на устието на Ропотамо, няма кьорав човек.
                    даммм :D аз много го обичам този път, привечер е просто красота...е и през деня де, но по принцип плажа, за който говориш е доста добра алтернатива, имайки предвид, че Приморско малко стана цигания от където и да погледнеш...аз последното лято ходих на плаж на Равда (бях в Несебър)а плажчето е перфекнто... а за сърф е просто върха.В Несебър беше с три думи - лудница, скъпотия и кочина
                    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Ето ме и мен!
                      Прикачени файлове
                      Типо 1.6

Коментар

Мога само да те поздравя за снимката(и фотографа също)!
                        COUPE 1.8 16V
                        Volvo XC90 T6

Коментар

Working...
                        X