Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отскоро с Фиат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отскоро с Фиат

Здравейте, скоро си взех Браво...впечатлен съм, много ме кефи.... 1999г, 1,2 16v, 82 к.с.
    Fiat Bravo, 1200, 16v, 82 k.s. 1999 г.

Re: Отскоро с Фиат

vladi_k написа:
    Здравейте, скоро си взех Браво...впечатлен съм, много ме кефи.... 1999г, 1,2 16v, 82 к.с.
    Бравос, супер ценен и изчерпателен пост. Дай повече подробности за себе си и колата, снимки, това-онова.Това което си написал в момента е все едно си се извикал през оградата и си избягал.Иначе честито и безаварийно!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

да, мерси. имам снимки,ама малко трябва да ги понамаля,че не мога да ги кача.скоро ще е. :D имам доста въпроси , но първо искам да изчета всички теми, за да не се повтаряме....

Коментар

vladi_k написа:
        да, мерси. имам снимки,ама малко трябва да ги понамаля,че не мога да ги кача.скоро ще е. :D имам доста въпроси , но първо искам да изчета всички теми, за да не се повтаряме....
        Абсолютно правилен подход... ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯМЕ!!!Относно колата,... специално лично аз много уважавам този двигател , който не случайно се вгражда още в "Стило", "Пунто", "Албея"," Палио"... в последните две и до ден днешен! Надявам се да си попаднал на добре експлоатирана и поддържана кола... иначе моторчето е СУПЕР! ENJOY
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

е това е ... само заради това изказване трябва да му ръкопляскаме на човека "искам да изчета всички теми..." ако другите бяха като него... БРАВО !!!И успех с покупката - дано нямаш проблеми с нея !

Коментар

мерси :D

Коментар

Честито, и аз съм с тоя мотор, вървежа и ускорението му са страхотни... Хиляди безаварийни!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

q

а добре дошъл, да ти е честита колата и много безавариини километри
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                X