Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-новата зарибявка. Да видим кой ще го реши!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-новата зарибявка. Да видим кой ще го реши!

http://margaritta.dir.bg/2007/mart/06zada4ka.htmВ линка всичко е описано!Аз още се мъча. Чакам помощ, коментари и идеи.
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Лесно е. Прекарваш първо женските или мъжките, после другите и ченгето със затворника, като едно дете остава само на единия бряг. След това ченгето и затворника се връщат за останалото дете, ченгето го прекарва през реката, като оставя затворника сам, след което се връща за пандизчията
    Прикачени файлове
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
      Лесно е. Прекарваш първо женските или мъжките, после другите и ченгето със затворника, като едно дете остава само на единия бряг. След това ченгето и затворника се връщат за останалото дете, ченгето го прекарва през реката, като оставя затворника сам, след което се връща за пандизчията
      Тъкмо щях да поствам и аз принтскрийн на щастливите хорица!Успяяях!
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Ех изпреварихте ме! Тамън го направих след 20 мин главоблъскане
        Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
        Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

... 5-6 минути ...
          Прикачени файлове

Коментар

Yep-Yep!около 10мин.
            Прикачени файлове

Коментар

При мен нещо не се получава. Как прекарваш "първо женските или мъжките", като те немогат да са сами на сала.
              Peugeot 301
              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Става съава.Само трябва да спазваш последователността. Не е трудно
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

При мен нещо не се получава. Как прекарваш "първо женските или мъжките", като те немогат да са сами на сала.
                  Първият и единствено възможен ход е полицая да закара престъпника от другата страна и да го остави там докато доведе едно от децата. След това двамата се връщат обратно като там остава само детето ...Айде стига жокери че няма да е интересно ...

Коментар

Интересна главоблъсканица.
                    Прикачени файлове
                    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Доста бързо сте се справили всичко мен ми отне цели 20минутки,ако има още подобни ги пускайте насам.
                      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                      I am in love with my cars

Коментар

Впрочем http://blog.lundit.com/room-escape-games/ ето това са няколко логически игри,става дума за така наречените ROOM игри,вие сте в стая с заключена врата и трябва из нея да намерите нужните ви елементи за да се измъкнете от стаята,ще ви се наложи доста да си раздвижите мозаците :P но е забавно .
                        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                        I am in love with my cars

Коментар

Моного е яка и е лесничка няма ядовеедно дете в началото и едно в края ти се получават а полицая и престъпника са ти движещата сила за в началото и края
                          Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                          Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

хм, може да ме сметнете за тъпичък, ама я някой да обясни по-подробно куеста с рекичката ка ксе решава?
                            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Working...
                            X